Zadruga 2
Screenshot Youtube
Karađorđe Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić je pre mesec dana samoinicijativno napustio rijaliti program "Zadruga". Nakon tog postupka, produkcija je reagovala i obavestila zadrugare da će Subotić biti u obavezi da plati kaznu od 50.000 evra.

PROČITAJTE I:

Srboljub Subotić

Printscreen

 

Međutim, njegova objava na Fejsbuk profilu je zapalila društvne mreže. Naime, on se zahvalio produkciji što su mu isplatili honorar i bonuse. Mnogi su se začudili jer koliko je javnost upoznata, ko samoinicijativno napusti rijaliti, ostaje bez honorara i dužan je da plati kaznu produkciji.

PROČITAJTE I:

 

- Zahvaljujem se televiziji "Pink" na isplaćenom honoraru i bonusu. Hvala puno Velikoj šefici Milici, hvala puno Velikom šefu Željku. U vas nisam nikad sumnjao i verujem u buduću uspešnu saradnju. Sva podrška od mene za najgledaniju televiziju i najozbiljniji rijaliti ikada. Volim vas puno! - poručio je Karađorđe, a ostalo je nejasno da li to znači da neće morati ni da plati kaznu od 50.000 evra.

 

Juče je Srboljub Subotić, Karađorđev rođeni brat, okačio jednu objavu na Instagram profilu koja je zapalila društvene mreže.

- Neko je sinoć sve pare sje*ao u grand kockarnici, hteo da ih udupla... sada je na istom kao i prekjuče... nula pozitivna... ovim putem molim TV Pink da mu isplati još neki bonus pa da sa uduplavanjem pokuša ponovo - napisao je Srboljub na svom profilu.

PREPORUČUJEMO:

Zadrugarke bez šminke

Screenshoot Youtube

 

 

Komentari (1)

Suzana

24.06.2019 13:16

Kada bi kockarnice davale da igraci zaradjuju, brzo bi propale.