Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Labilnost Lune Đogane i njeni nervni napadi javnosti su poznati iz rijalitija, međutim, njeno ponašanje nije ništa drugačije ni privatno. U luksuznom kompleksu, gde je živela, ona je često imala takve ispade, do te mere da su se komšije i obezbeđenje plašili da može sebe povrediti.

Blogerkina komšinica otkriva da je ceo kvart svedočio njenom nervnom slomu, koji je bio i te kako dramatičan i uneo pometnju u miran deo grada.

Pročitajte još:

 

- Lunini krici su odjekivali čitavim naseljem. Bilo je jezivo, ceo komšiluk se podigao na noge. Ne umem da opišem kako je to izgledalo, vrištala je i urlala, nije moglo da se razazna šta govori. Otvorila sam prozor i ugledala obezbeđenje koje se okupilo ispod njene zgrade. Mislili su da će da skoči. Drama je trajala neko vreme, čula se lomljava stvari po stanu, njeni krici su bili zaista strašni i kao iz horor filma - kaže ona.

 

Komentari (4)

Stela

30.10.2018 09:03

Ta mala je za hospitalizaciju! Njeni roditelji bolje da je lece nego sto su je poslali u Zadrugu! Ali njena majka misli da joj je kcer borac a otac je slab na kcer! Pogledajte samo kad ona pocne da se smeje, to je ozbiljna histerija a ne smeh! Ona je samo jos jedan dokaz da ne trebaju svi da imaju decu. Nije ona kriva sto je takva kakva je, roditelji su krivi!

Boro

30.10.2018 12:35

Komšije tvrde da je Sloba danima odnosno noćima, dolazio kod Lune. Znaci Sloba opet sve laze da nije imao kontakta sa Lunjarom. Lazov notorni.

Pesadinac

31.10.2018 22:22

@Boro - Anabela, ne lazi! I ti i Luna hocete da ispadne da Sloba i dan danas juri za Lunom, sto nije tacno. On jeste balvan, ali ne toliki da bi jurio za Lunjarom.

Mima

30.10.2018 15:58

Komsinice...o'ladi bre!Gledaj svoja posla i ne lupetaj!