"ŽIVEĆE U ELITNOM DELU, GDE SU NAJSKUPLJI STANOVI" Aleksandra se VRAĆA u Veternik, a evo ko je prvi zahtevao da NAPUSTI Davidovu kuću!

Sapunica se nastavlja...

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Alo!/Masanori Josida

Bivša učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić koja je rijaliti napustila zbog svog agresivnog ponašanja, nastavlja da šokira javnost svojim ponašanjem. Naime, ona se juče iselila iz kuće svog bivšeg dečka Davida Dragojevića i vratila u Kaluđericu sa svojom petogodišnjom ćerkom.

 

Ona je više od mesec dana, nakon što ju je David ostavio i započeo novu romansu pred kamerama rijalitija sa Anom Korać, provela kod njegove majke Biljane Dragojević u Veterniku, te je odbijala da prihvati da je njihova veza gotova.

 

Subotićeva se juče iselila iz Biljanine kuće, uz dramu i histeriju, ali već danas planira da se vrati u Davidovo rodno mesto.

Biljana Dragojević
Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Aleksandra je našla stan u Veterniku, živeće tamo privatno u elitnom delu naselja gde su stanovi najskuplji. Danas stiže tamo! Davidovu kuću je napustila jer je njen ujak tako zahtevao, koji je takođe zahtevao i da se odjavi sa te adrese. Aleksandra se tamo seli pod izgovorom Magdaleninog vrtića! Poslednje tri nedelje puni detetu glavu o Davidu kao očinskoj figuri! Sada ide na kartu deteta, sažaljenja, žrtve - kaže dobro obavešteni izvor blizak Aleksandri za "Pink.rs".

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

Davidova bivša devojka očigledno ne odustaje od svoje namere da povrati Dragojevića, te se ne obazire na osude, njegove poruke da ga više ne zanima, ali ni savete svojih roditelja, Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, da prestane sa javnim blamiranjem.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi