GOREO STUDIO Voditeljka Dušica i zadrugarka se PREPUCAVALE do iznemoglosti! Gledaoci nisu mogli da veruju šta vide! (VIDEO)

Snežana Ilić sinoć je napustila "Zadrugu"!

Dušica Jakovičjević
Dušica Jakovičjević, Foto: Screenshot Youtube

Snežana je po izlasku iz Zadruge na Dušičino pitanje koja je najbolja uspomena iz Zadruge rekla "spektakularan ulazak", a potom oplela po Zadrugarima. OVDE pogledajte kako je Lepi Mića urnisao Davida!

 

- Ne znam gde bih mogla da pokupim ljude sa takvim vokabularom. To je neka specijalna obuka - rekla je Snežana, a Dušica joj je skrenula pažnju da ne treba da vređa bilo koga i pokušala da je definiše.

- Mnogi vrsni socijolozi su rekli da je Zadruga zapravo prava slika, definitivno prava slika srpskog društva. Možda vi pripadate u onu grupu ljudi koji ne žele da priznaju sebi da živimo u tom društvu mimikrije i da se pravimo nešto što nismo i da ne želimo da priznamo kada nas neko "ubode prstom u oko" - rekla je Dušica, a sudija joj je odbrusila:

Snežana Ilić
Snežana Ilić, Foto: printscreen

- To govorite o zadrugarima, Dušice. Ja znam kome pripadam, nisam ja poput takvih, meni takav polusvet ne bi mogao da priđe, obići ću blok kada ih vidim - rekla je ona.

Dušica joj je opet skrenula pažnju da vređa zadrugare, ali i gledaoce. Međutim, Snežana je tada oplela po članu obezbeđenja.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević, Foto: printscreen

- Imala sam problema sa visokim pritiskom, pa su me vodili kod lekara opšte prakse. Tada sam doživela da je jedan čovek koji je izigravao obezbeđenje, neki debeljuca, ne znam kako se zove, rekao da mrzi sudije, da su sudije korumpirane. Ja sam ga pitala: "Jesam li ja korumpirana?" a on je rekao: "Celo sudstvo." Eto, umesto da obezbeđuje i razdvaja ljude dok borave u "Zadruzi", on je mene vređao celim putem - rekla je Snežana, a tu ju je prekinula Dušica i poručila joj da laže.

- Mogu da vam kažem da ništa nije od toga nije istina, kao i da mi brinemo o svim zadrugarima. Bilo je ponuđeno i kada vam je bilo loše da idete u bolnici, ali i to ste odbili. Mislim da je sve ovo samo samo dokaz da vam je klrivo zbog nominacije . Pogledajte OVDE zbog čega se Miljana uplašila za svoje zdravlje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi