Vladimir Tomović
Printscreen
Vladimir Tomović

Alo!/ Dejan Briza

Vladimir Tomović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sve devojke u kući se presvlače i u nekom trenutku ostanu gole, a to što je ona sama po sebi intrigantna, pa je nekome zanimljivo da zumira njenu intimnu regiju, nije moja briga. Intenzivno sam pratio „Zadrugu“ prve dve nedelje po njenom povratku, ali to mi je uzimalo previše energije. Odlučio sam da malo o’ladim i sada samo povremeno pogledam - kaže Tomović i navodi da mu nije svejedno kada muškarci vređaju njegovu devojku.

Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović

Printscreen

Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

- Kada muški deo kuće vređa Staniju, ne govore o njoj već o sebi. Muškaraca u toj kući gotovo i da nema. Žene su mnogo dominantnije, a jedini muškarci koji će pokazati svoj stav jesu Mića i Karađorđe. I kada bih ušao u rijaliti, nikoga ne bi udario ili polomio od batina, jer nisam agresivni tip osobe. Nikoga prvi ne napadam, samo se branim i ne dozvoljavam nepravdu onda kada nikoga ne ugrožavam i ne diram. Sigurno je da u rijalitiju nikada više neću dići ruku ni na koga, a i Stanija ume samostalno da se brani. Nezaslužena diskvalifikacija od pre nekoliko meseci postala mi je velika škola - priča Vlada i ističe da je veran Staniji i da ne želi da je menja.

Bane Čolak je smešan!

Pre nekoliko dana, Bane Čolak ispričao je da Stanija na sve načine pokušava da ga zavede, a njegove tvrdnje nasmejale su Stanijinog dečka Vladimira. - Ako Bane Čolak zaista misli i izgovara da se Stanija loži na njega, onda može da bude zahvalan što se porez na glupost ne plaća. To je smešno i zaista sam se od srca nasmejao na tu priču - kaže Tomović.

- Imam devojku i ponašam se u skladu s tim da sam zauzet momak. Živim potpuno asocijalnim životom, pa samim tim nema mesta za devojke koje bi me na bilo koji način jurile ili spopadale. Posvećen sam porodici, koja u svakom trenutku želi da budem srećan. Dok god sam srećan i oni će biti, a osim toga, i oni misle da Staniji nijedna devojka iz „Zadruge“ nije ni do kolena - zaključuje bivši rijaliti učesnik za „Alo!“.

 



Komentari (2)

mima

01.03.2019 09:28

Samo ti sam sebe teši, sve se vidi a ona je sebe prikazala još na farmi. Ona misli da je narod zaboravio.

rumija

01.03.2019 10:24

gledaj vlado u pucinu nenadaj se nicemu.