Vladimir Tomović
Alo!/ Nenad Vujanović
Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

Došao je Dan zaljubljenih, ali na imanju u Šimanovcima to nije značilo i miran i harmoničan dan za sve parove.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Među onima koji nisu imali osmeh na licu našla se i Stanija Dobrojević, jer joj nije stigao poklon od njenog dečka, Vladimira Tomovića.

Bivši zadrugar je odličio da se oglasi i stavi tačku na spekulacije zašto nije poslao Staniji poklon za Dan zaljubljenih:

"Vidim da se digla uzbuna što danas nisam u "Zadruzi". Nisam do sada znao ali izgleda da postoje ljudi koji misle da je "Zadruga" kafana u koju možeš da uđeš kada god poželiš. Želeo sam da pošaljem poklon, ali mi ni to nije omogućeno. Ne pitam za razloge, a nemojte da pitate ni vi. "Pink" ima svoja pravila i to treba poštovati kao što gosti poštuju vaša pravila u vašoj kući. Jednostavno je", poručio je putem društvenih mreža Vladimir, a zatim dodao:

Stanija i Vladimir

Screenshoot Youtube

Stanija i Vladimir, Foto: Screenshoot Youtube

"A sada da se obratim i dežurnim pljuvačima koji već uveliko pišu da se šlihtam produkciji i "Pinku". Dragi moji, mesec dana sam u njihovom rijalitiju jeo, pio, kupao se na bazenu, zezao na žurkama, stekao novo iskustvo i, što je najvažnije, zavoleo moju devojku. Vaspitan sam da poštujem tanjir iz kojeg jedem i da nijedna vrata ne zatvaram d**etom. Vaspitanje se nosi iz kuće. To što mi danas nisu otvorena vrata "Zadruge" je zid između nje i mene koji nas čini jačima ili slabijima, pokazaće vreme, ali zapamtite, a to ćete videti uskoro, meni su vrata "Pinka" širom otvorena", zaključio je Tomović.

 

Komentari (1)

rumija

15.02.2019 12:41

koi prevarant.