Stanija i Vladimir
printscreen
Stanija i Vladimir

printscreen

Stanija i Vladimir, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Marija Kulić

Screenshoot Youtube

Marija Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

 

Vladimir se ukljućio uživo na Instagramu istakao da ga je sramota što je ikada bio u vezi sa njom. 

Vladimir Tomović

printscreen

Vladimir Tomović, Foto: printscreen

- Sve je to njoj odgovaralo zbog rijalitija, ona pliva u tim vodama. Verujte mi da je sve znala, od "a" do "š", dobija ona informacije stalno. Mene je lično sramota, evo sada kažem javno, možete da sečete klipove, da šaljete, da zumirate... Sramota me je što sam ikada u životu bio sa devojkom kao što je Stanija Dobrojević. Tačka!- rekao je on i dodao da Dobrojevićeva nije imala nikakvu operaciju i da to nije bio razlog zbog kog je izlazila iz "Zadruge 2".

- Ne, ne postoji nikakva operacija, svi su obmanuti pa i produkcija "Zadruge". Neka donesu dokaz. Ja sam saznao sve! Karta za Ameriku je davno bila rezervisana, a sve se znalo da ulazi na mesec dana. Mi se tada nismo čuli 20 dana, baš zbog toga jer bih ja pitao gde je. Šta je ona tamo radila i s kim je bila, mene to ne zanima, ali je istina da se nismo čuli od jutra do mraka, nego usput - samo tri puta.

 

Komentari (7)

pucina

26.05.2019 19:39

stanija je za tebe institucija gledaj u pucinu I smisli kako da ismoristis morsku energiju

mari

26.05.2019 21:12

Jado jadna,ostavi nam Staniju na miru

Nada

26.05.2019 23:40

Nema ništa gore od muškarca koji ovoliko priča. Samo trabunja i trklja. Prava muška alapača, sve on zna?!? Glava da ti pukne. Beži Stanija od ove alapače. Zar da ti život prođe u objašnjavanju, gde si bila, šta je bilo, kako je bilo...?!?

Kalu

27.05.2019 08:18

Ajde muskarcino ne sviraj.Bila ti je ok dok te nije javno otkacila,pricao si jednu verziju,a sad pricas drugu.Sramoto!

brbljo

27.05.2019 08:29

znas ti iz te prcije jel bilo sjedi mrco

Mare

28.05.2019 10:35

Pa kad te vidim mrco sa tom napacenom facom, pa i baba stanu kad vidim sa njenom facom kod da je dizinterija muci... Kao slike ste... Krpa nasla zakrpu, sve zarad slave... Ajd uzdravlje...