NAPOKON SE OGLASIO! Vladimir OPASNO ZAMERA Staniji, a NEĆETE VEROVATI šta će joj kupiti za Dan zaljubljenih!

Vladimir otkrio šta će Staniji kupiti za Dan zaljubljenih.

Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović
Foto: Printscreen

Tokom prethodne večeri Višnja Petrović je prenela Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića, da joj je zamerio zbog toga što je previše bliska sa muškim delom ukućana. 

 

Staniju je poruka veoma uznemirila pa je od tada pokazazivala svoju uzrujanost i nervozu zbog reči koje joj je Petrovićeva prenela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću. 

Stanija Dobrojević
Foto: Screenshoot Youtube

Evo šta je Vladimir Tomović rekao nakon toga.

"Gledao sam sinoć "Zadrugu". Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u "Zadruzi". To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to", rekao je Tomović, i dodao za Jovanovića:

"Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u rijaliti tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac o je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića", rekao je Vladimir.

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao. 

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali...Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom... ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u "Zadruzi" su muškarci mlakonje da nema dalje", rekao je Vladimir u intervjuu za Pink.rs.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  12/02/2019 - 20:05
  Neko laže. Vladimir ili Višnja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi