PRODUKCIJA PRESEKLA Velikom šefu se sve smučilo, uputio najstrožu kaznu Davidu! Imaju samo nekoliko minuta da sve isprave...

Pakleno...

Zadruga
Zadruga, Foto: printscreen

Veliki šef maločas je poslao pismo opomene svim zadrugarima. Dok traje ovonedeljni zadatak, u kome su podeljeni u dve grupe, zabranjeno je međusobno komuniciranje.

 

 

Naravno, većina njih je to uveliko prekršila, te su rešili da ih kazne.

 

- Dragi zadrugari, na samom početku želimo da vas podsetimo na jedno od osnovnih pravila u "Zadruzi". Kako je poznato da je govor znakova strogo zabranjeno, a pojedinci su se baš opustili i ne kriju da pišu tajne poruke doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem buzdžeta od po 1.000 dinara. Pošto su pojedinici preterali, svi ćete predati apsolutno sve papire i olovke koje imate, jer će svako biti kažnjen nedeljnim honorarom bez obaveštenja. Od sada će važiti pravilo da jedan od dva potrčka vrati pismo u poštansko sanduče, ukoliko David ne izvršio ovo i on će biti kažnjen. Nakon ovoga je bitno da održite porodični sastanak, jer se desilo mnogo svađa dok ste bili razdvojeni. Verujemo da vam je jasno da su međuljudski odnosi u "Zadruzi" veoma zahladneli i zato je bitno da održite sastanak na kome ćete reći sve što mislite - pisalo je u pismu.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi