Zadruga
printscreen
Zadruga

printscreen

Zadruga, Foto: printscreen

Druga sezona rijalitija "Zadruga" zalepila je milione za televizijske ekrane i nastavila da pomera granice ovog formata.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Region je zavoleo nove učesnike koje prati 24 sata zahvaljujući kamerama u velelepnom zdanju u Šimanovcima, ali svake nedelje dolazi do neminovnog - neko od njih mora da napusti Belu kuću.

 

Večeras će, kao i svake subote, morati da bude nominovano dvoje učesnika, od kojih će se jedno sutra pozdraviti sa ostalima i otići iz najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Učesnici će birati između Miljane Kulić i Marka Petruševića, koji su ove nedelje bili potrčci, dok će drugog nominovanog izabrati publika, to jest najmanji broj glasova njegovih fanova.

Marko Petrušević

Screenshoot Youtube

Marko Petrušević, Foto: Screenshoot Youtube

Posle toga uslediće pitanja novinara, koji će iz studija u Šimanovcima pretresi sve teme koje interesuju milionski auditorijum.

Mnogi su prokomentarisali kako će se mnogim učesnicima pasti "mrak pred oči", jer će večeras ugledati novinare koji će ih ispitivati stvari o kojim se i te kako u "Zadruzi" ćuti!

 

Komentari (2)

popaj

28.10.2018 09:03

ko bre gleda te budale...nepismeni i zatucani penzosi to jedino gledaju

Penzioner

28.10.2018 11:14

@popaj - Ne vredjaj moje penzionere. Na Sajmu knjiga najvise su tinejdzeri kupovali knjigu "Moj potpis" Kije Kockar. Oni najvise i gledaju Zadrugu. A pored njiih moramo i mi. Ne daju nam daljinski.