Anabela Atijas
Youtube printscreen
Anabela Atijas

Youtube printscreen

Anabela Atijas, Foto: Youtube printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Anabela će se večeras prvi put pojaviti u studiju rijalitija kao podrška ćerke Lune.

Ćutala je o svemu mesecima a sada je odlučila da progovori o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, a svakako će jedna od glavnih tema biti i Lunin potresni susret u "Zadruzi 2" sa bivšim dečkom, Slobodanom Radanovićem, kao i emotivni slom kroz koji je blogerka prošla zbog toga.

Pored toga, Anabela je spremna da prvi put pred kamerama TV Pink govori o svemu onome o čemu je ćutala otkad je Luna ponovo kročila u Belu kuću, s obzirom na to da nije želela da se oglašava na ovu temu za medije.

Komentari (8)

nada

22.11.2018 16:51

Uf - sto je teska ova zena - sta ce ona da nam prica i kojim argumentima ce ona braniti svoju cerku i svoj jos jedan propali brak, vaspitanje dece, rad i cime se ona bavi !Zena je otisla u zaborav-gotovo je !!!!!!!!!!!!!!

Suza

22.11.2018 17:03

Mesecima nije zaklapala usta, sve je propratila i prokomentarisala...šta bi to novo mogla da kaže??? Za nju su normalne tuče, svadje, histerije...to je prenela i na ćerku.

Marta

22.11.2018 17:17

O neeeee!!!!! Ponovo ćemo slušati gomilu laži, patetiku i foliranje. Bolje da si je lečila na vreme i vaspitavala da izraste u normalnu devojku a ne u bludnicu.

branko1

22.11.2018 17:30

Jao, dobro da je to rešila.Sada će svima da objasni kako se takve situacije rešavaju u ovakvim familijama.A možda se I naljutila pa se odriče para koji su joj iz produkcije obećali njeni I njene čerke "pacijenti"i korisnici

Nena

22.11.2018 17:32

A sta pametno moze da kaze ova promasena majka.Hvala sto ste javili na vreme, da okrenem kanal i ne trujem se mentalno...

Ana

22.11.2018 17:41

Ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ljudi??! Pa ova zena nema stida, niti reda, bezobrazna, agresivna, LAZLJIVA, kao i kcerka!! STRASNO, ovakvi unistavaju sve sto je zdravo u jednom drustvu!!!

Ana

22.11.2018 17:41

Ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ljudi??! Pa ova zena nema stida, niti reda, bezobrazna, agresivna, LAZLJIVA, kao i kcerka!! STRASNO, ovakvi unistavaju sve sto je zdravo u jednom drustvu!!!

Marko

22.11.2018 19:03

Zar je moguce da pored 40 ucesnika se ponovo dovode Lunini roditelji. Ta Luna nista pozitivno ne pokazuje, samo silu, zbog koje je nikada nisu, niti ce kazniti, agresiju, bezobrazluk, samoumisljenost....... Ova zena treba da se stidi. Dolazi u studio da se svadja i raspravlja, a ona je najveci krivac za ovakvo stanje Lune. Kakva je to majka, koja ostavi svoje dete samo sa 14 godina, da bi zadovoljila samo svoje potrebe i hirove? Umesto da joj se posveti, pomogne, ona je gura u propast.