SPEKTAKULARNA NOĆ PUNA PREOKRETA! Luna Đogani POBEDNIK Zadruge 2! Ovakav kraj se nikada nije dogodio, ona JEDVA STOJI na nogama!

10 meseci suza, smeha, ljubavi, svađa, tuča...

Zadruga
Foto: Printscreen

Druga sezona rijalitija "Zadruga 2" definitivno je pomerila sve standarde kada je ovakav televizijski format u pitanju, a večeras su se zavese spustile i pobedu je odnela Luna Đogani!

Vrata rijalitija su se otvorila 6. septembra prošle godine i u Imaginarijum se te noći uselilo čak 52 takmičara. Posle deset meseci igre, skandala, ljubavi, prijateljstva i neprijateljstva, u veliko finale dospelo je samo 12 takmičara.

Dvanaestoro takmičara se našlo u superfinalu i satima vodili borbu za nagradu od 50.000 evra. Bili su to: Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Stanija Dobrojević, Aleksa Savić, Nadežda Biljić, Marko Miljković, Ana Korać, David Dragojević, Suzana Perović, Lepi Mića i Maja Marinković.

Ova noć je bila puna iznenađenja, a najveći šok definitivno je to što su Luna i Marko ostali poslednji da se bore za pobedu!

DOŽIVEĆE PRAVI ŠOK! Anabela u TEŠKOM STANJU! Luna ne sluti šta je čeka nakon izlaska iz Zadruge!

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

Tok takmičenja:

04:48 Glasanje završeno! Očekuje se proglašenje pobednika!

04:34 Luna i Marko stiglu su zajedno ispred studija u Šimanovcima.

"Ja se ne borim protiv njega, ja sam se borila za njega ali sam ga izgubila", rekla je Luna dok Marko smatra da su gledaoci prepoznali njegovu ljubav i da je zbog toga dogurao do drugog mesta. Šta su još pre dolaska u studio rekli, pogledajte u snimku:

 

04:22 Na Rajski vrt su stigli trubači i šampanjac. Ognjen je nazdravio sa superfinalistima, Lunom i Markom.

Zadruga
Foto: Printscreen

04:08 Luna i Marko su ostali sami na Rajskom vrtu i prvi put su progovorili posle raskida. Marko joj se izvinjavao dok ga je Luna napadala zbog Stanije i plakala.

"Ti si mi uradio sve to zbog čega se ja osećam ovako odvrato na današnji dan, izdano, prodano", govorila je Luna kroz suze dok joj se Marko sve vreme izvinjavao i otkrio da od juče ne vidi budućnost sa njom.

Zadruga
Foto: Printscreen

04:05 Staniju je u studiju sačekala mama, brat i drugarica Tamara ali i Marko Marković, njen dečko iz rijalitija. Njih dvoje su se čvrsto grlili i ljubili pred svima...

Zadruga
Foto: Printscreen

03:58 Posle žestoke svađe, Luna i Stanija se ipak grle prilikom pozdravljanja.

Zadruga
Foto: Printscreen

03:43 Napravljen je i deseti presek, a ovog puta helikopter će izbaciti poruku sa imenom učesnika koji će napustiti rijaliti kao trećeplasiran.

Takmičar koji je osvojio treće mesto je Stanija!

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

03:30 Pogledajte šta je Aleksandra ispričala pre ulaska u studio:

 

03:20 Napravljen je i deveti presek glasova! 

Četvrto mesto odnela je Aleksandra Subotić! Po njenom licu vidi se teško razočarenje, ali i ona je kući otišla bogatija za automobil.

Zadruga
Foto: Printscreen

03:14 U studiju veoma potresna scena! Kako je zakoračila na scenu, Maja je skočila ocu u zagrljaj. Ni jedno od njih nije moglo da zadrži suze, njihovi jecaji odzvanjali su, a onda su se zahvalili svim glasačima i pokazali koliko su ponosni na uspeh koji je jedna anonimna devojka doživela.

Zadruga
 Foto: Printscreen

03:10 Dok se Maja očekuje u studiju, njen tata je otkrio neke detalje.

"Kada se 5. septembra pakovala za rijaliti, ja sam je pitao: "Majo, zašto toliko stvari za 15 dana?" a ona mi je rekla "Ja idem do kraja!"

Zadruga
Foto: Printscreen

 

03:07 Zadrugu je ovog trenutka napustila Maja! Ona je osvojila 5. mesto i takođe dobila automobil.

Za preostala 4 mesta bore se Luna, Aleksandra, Stanija i Marko.

Zadruga
Foto: Printscreen

03:00 Napravljen je osmi presek glasova!

Petoro takmičara je trenutno u Rajskom vrtu i neko od njih će napustiti rijaliti. Pre napuštanja, Veliki šef im je pustio muziku ali i 5 vatrometa.

Zadruga
Foto: Printscreen

02:38 Dok čekaju Nadeždu da stigne u studio, njena mama je dala svoje mišljenje.

"Dobro je izdržala i do sada. Nju su ljudi zavoleli, ona pravi gluposti i gluposti ali opet joj nekako oproste. Imamo naravno neke stvari koje nisu morale da se dogode, ali šta možemo", rekla je njena mama.

Zadruga
Foto: Printscreen

02:30 Sedmi presek je upravo napravljen. Pet devojaka i jedan muškarac su trenutno ostali u rijalitiju.

Ovog puta ispala je Nadežda Biljić i zauzela šesto mesto. Ona je takođe dobila automobil.

Zadruga
 Foto: Printscreen

02:04 Upravo je napravljen šesti presek glasova!

Takmičenje napustio Lepi Mića! Preostali zadrugari su ga sa osmehom i rečima "Mićo, mi te volimo" ispratili. On je kao nagradu dobio automobil "Škoda" sa kojim se i odvezao u studio.

Zadruga
Foto: Printscreen

01:20 Stanija Dobrojević i Luna Đogani žestoko su se posvađale pred sam kraj rijalitija. Sve je nastalo iznenada, a za sve je kriv Marko Miljković koji je sve vreme ćutao i pravio se da ne čuje šta se dešava između devojaka.

Zadruga
Foto: Printscreen

01:14 O Aleksinoj vernosti se mnogo pričalo. Iako je imao mnogo prilika da bude sa drugim devojkama, svoju Minu nikada nije želeo da prevari i uvek je isticao njihovu ljubav. Ni Mina ne misli ništa drugačije...

"Nije bilo lako u nekim trenucima jer se mnoge stvari drugačije protumače. Naravno da ću razgovarati sa njim kada se sve ovo završi i želeti da čujem njegovu verziju priče, ali za mene je njegova verzija ona prava", rekla je Mina i još jednom dokazala koliko veruje svom momku.

Zadruga
Foto: Printscreen

01:13 Pogledajte šta je sve Aleksa ispričao Milanu Miloševiću van studija...

01:05 Napravljen je i peti presek!

Ovoga puta rijaliti je napustio Aleksa! Maja koja je bila prozvana sa njim ostala je u šoku.

"Šta? Šta? Aleksa", govorila je i bledo gledala.

Zadruga
 Foto: Printscreen

00:36 U Imaginarijum stiže gondola koja prevozi po jednog člana porodice superfinalista. Svi su u suzama, ne mogu da veruju da se konačno vide.

Zadruga
Foto: Printscreen
Zadruga
Foto: Printscreen
Zadruga
 Foto: Printscreen
Zadruga
 Foto: Printscreen

00:30 Dušica je večeras napravila presedan! Podigla je po jednog člana podrške svakog superfinaliste koji je ostao u Zadruzi da se bori i prenela im poruku Velikog šefa.

"Svi vi se sada možete uputiti ka Imaginarijumu", rekla im je i zbuila ih, ali i obradovala.

Zadruga
Foto: Printscreen

00:21 Suzanu je Milan Milošević izrešetao pitanjima, pogledajte šta je govorila pre nego što je ušla u studio kod Dušice:

00:19 Suzanu će u studiju dočekati Zlata i Savo jer niko od njene porodice i prijatelja nije došao... I Suzana je dobila putovanje za dvoje.

Zadruga
Foto: Printscreen

00:16 Mađioničari su izveli trikove pred zadrugarima i na taj način otkrili da je Aleksa sledeći takmičar koji napušta rijaliti. Međutim, Ognjen nije odustao pa je Aleksi pridružio Aleksandru i Suzanu. Tada se dogodio preokret, pa je na kraju saopšteno da rijaliti zapravo napušta Suzana Perović!

Zadruga
Foto: Printscreen

00:00 Tačno u ponoć napravljen je i četvrti presek! U goste je stižu pobednici Pinkovih zvezda koji će uz pomoć magije otkriti, tačnije prezentovati ko će sledeći napustiti rijaliti.

Zadruga
Foto: Printscreen

23:28 Anina mama i ostatak podrške pritrčali su zadrugarki u zagrljaj, a pale su i suze radosnice...

Zadruga
Foto: Printscreen

23:26 David je dočekao Anu u studiju, a onda je poneo do mame...

Ana je dobila poklon od turističke agencije. Osvojila je putovanje za dvoje, a odmah je otkrila da vodi Davida...

Zadruga
Foto: Printscreen

23:16 Napravljen jei treći presek glasova. Zadrugu je u ovom trenutku napustila Ana Korać i time osvojila 9 mesto.

"Jedva čekam da izađem, opet sam deveta, kao i prošle godine", rekla je Ana.

Zadruga
Foto: Printscreen

23:10 Kada je Sloba završio svoje izvođenje, sve oči su bile uprte u Lunu. Voditelj Ognjen Amidžić ju je pitao kako se oseća u ovom trenutku, ali njene reči bile su veoma šaljive čime je zasmejala sve, a ni ona sama nije skidala osmeh sa lica.

"Nisam ponela naočare, da li je to Sloba bio na bini? Videla sam da je crna košulja pa sam pretpostavila da je on. Ostalo me ništa ne zanima. Pitajte Marka kako se njemu svidela pesma. On i Sloba će biti najbolji drugovi kada izađu, imaju zajedničko to što su zajebali istu devojku", rekla je Luna kroz osmeh, a onda dodala:

"Ako budem sledeći put ušla u rijaliti, Zadrugu 3, ne kažem da neću, najbolji drug će mi definitivno biti Lepi Mića jer je za sve bio u pravu."

Zadruga
Foto: Printscreen

23:06 Dok je Sloba izvodio svoju pesmu "Kocka" Luna je prišla Aleksandri i počela da joj se izvinjava.

"Ono što sam ja preživela u spoljnom svetu zbog ovog čoveka ne vredi ništa. Hoću da ti kažem da sam izneverovala u kakvom si stanju došla, koliko si j*beno uvek nasmejana, kako si se sredila jer ja ne znam da li bih to mogla da preživim. Samo hoću da znaš jer je kraj da mi je mnogo prijalo što si mi bila drugarica i hvala ti na tome", rekla je Luna Aleksandri.

Zadruga
Foto: Printscreen

23:04 Produkcija je spremila veliki iznenađenje za zadrugare. U Imaginarijum je ušao Sloba Radanović i počeo da peva, Luna nije mogla da veruje.

Zadruga
Foto: Printscreen
Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

22:40 Pogledajte kako je izgledao Brendonov dolazak u studio iza televizijskih kamera i šta je rekao po izlasku:

22:39 Brendonova podrška nije zadovoljna uspehom. 

"On je ušao sa namerom da provocira, u tome je i uspeo. Svaka mu čast šta je sve pretrpeo. Iskreno, nisam zadovoljna ovim, očekivala sam da će imati bolju poziciju. Nadala sam se u prvih pet jer znam glasače njegove", rekla je Brendonova mama.

Zadruga
Foto: Printscreen

22:30 Napravljen je i drugi presek glasova!

Branislav Radonjić Brendon napustio je rijaliti i tako se našao na 11. mestu u superfinalu.

Zadruga
Foto: Printscreen

22:25 U studio rijalitija "Zadruga" gde se održava pravi spektakl stigao je i Sloba Radanović

On je istakao da neće čestitati Luni pobedu, ako do toga dođe.

Zadruga 2, zadrugari
Foto: Alo

22:23 Mama Ane Korać došla je da podrži ćerku koja se bori za vrednu nagradu u finalu.

"David je pobedio, ne znam šta da kažem...Ja samo želim da uzmem svoje dete za ruku i da je povedem. To je to, idemo dalje! Meni je bilo najteže kada je plakala, ne zbog zadrugara već se zna da je ona plakala zbog svog oca i to mi je bilo najteže", rekla je ona.

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

21:58 David je stigao u studio, a pred sam ulazak otkrio je da se ne kaje što se sve desilo tako.

"Ne kajem se ništa, sve što sam uradio i opet bih ponovo. Zaljubljen sam i odavde izlazim sa Anom, čekam je u studio i idemo zajedno u stan. Kajem se samo što nisam ranije raskinuo sa Aleksandrom. Pogrešio sam prema mojoj mami, pogrešio sam i prema Aleksandri što nisam na vreme sve završio kada sam video da to dalje ne ide", rekao je David.

Kada je stigao u studio zagrlio je mamu, a onda se izvinio.

"Izvini za sve, šta da ti kažem. Nećemo više o Zadruzi da pričamo, gotovo je sve", rekao joj je on.

Zadruga
Foto: Printscreen

21:55 Davidova mama Biljana došla je u studio kao podrška svom sinu.

"I nisam toliko iznenađena, ali neka njega napolju, bolje je. Ja sam srećna što je i do ovoga došao", rekla je Biljana Dragojević.

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

21:50 Dok je David odlazio ka studiu govorio je kako voli Anu i da je čeka, a onda je Aleksandra sa osmehom prokomentarisala: "Tako je i mene čekao".

Zadruga
Foto: Printscreen

21:46 Prvi presek je napravljen!

Od 12 finalista, pravo u studio odlazi David Dragojević!

Zadruga
Foto: Printscreen

21:40  U studio je stigla Stanijina podrška. Tu je mama, brat, drugarica Tamara. Oni nisu mnogo pratili šta starleta radi u rijalitiju.

"Ovaj put sam provela najlakše jer su me svi oterali da putujem. Odmarala sam se i bilo mi je super", rekla je Stanijina mama, a onda se pridružio i njen brat:

"Ne toliko, mnogo sam radio ali ponekad kada stignem i preko Instagrama, jesam i zadovoljan sam svime, naravno", rekao je on.

Zadruga
Foto: Printscreen

21:35 Stari zadrugari stigli su u studio, a velikim vatrometom i pesmom "We are the champions" zvanično je otvoren spektakl.

Zadruga
Foto: Printscreen

21:25 Luna Đogani izgleda kao prava bomba, ali na licu krije tugu.

"Tako je, tužna sam jer sam se opet razočarala u ljubav. Biću bolje kada vidim porodicu. I samo jako, idemo do kraja", rekla je Đoganijeva.

Zadruga
Foto: Printscreen

21:19 Produkcija rijalitija spremila je STATISTIKU koja će vas sigurno oduševiti!

Rijaliti je trajao 10 meseci, tačnije 7248 sati, 43 nedelje ili 302 dana.

Tokom tog vremena veliki šef je napisao čak 1485 pisama, na programu je radilo 500 ljudi, a u Imaginarijumu je prošao 81 zadrugar.

Tokom programa zadrugarima je organizovano čak 167 igrica, 129 žurki sa preko 230 pevača.

Tokom ovih 10 meseci zadrugari su potrošili 4 tone alkohola, od čega 3 tone piva, 856 litara vina, 324 litara žestokog pića i 18.127 litara vode.

Potrošili su čak 976.570 dinara na kocku, 525.480 na ulepšavanje.

U prodavnici su kupili čak 3 tone brašna, 10.482 jaja, 2 tone voća i povrća, 4 tone mesa, 73 kilometara toalet papira.

Gledaoci su mogli da prate čak 120 studijskih emisija sa Dušicom, 135 emisija "Pitanje gledalaca" sa Milanom. Postavili ste im čak 129.984 pitanja, 164.000 pratilaca na zvaničnoj stranici pratilo je dešavanja rijalitija, a 11 miliona pregleda ima najgledaniji video snimak na zvaničnoj Youtube stranici, i u pitanju je snimak Marka i Lune.

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

21:23 Zadrugari prve i druge sezone prodefilovali su Imaginarijumom. Finalisti ne mogu da veruju koga sve vide...

Zadruga
Foto: Printscreen

21:12 Veliko finale Zadruge 2 i zvanično je otvoreno! U Imaginarijum su ušli zabavljači! Nepregledna kolona maskiranih ljudi ušla je u Zadrugu, finalisti ne mogu da veruju šta vide. 

"Ko su ovi ljudi? Šta je ovo", čulo se da govori Stanija dok e defile zabavljača trajao.

Alo.rs vam ekskluzivno pokazuje kako izgleda iza kulisa finala rijalitija "Zadruge 2"

21:05 Finalisti gondolom stižu na Rajsko ostrvo gde će ih dočekati Ognjen Amidžić, i odakle će napuštati rijaliti...

Zadruga
Foto: Printscreen

21:00 Počelo je veliko finale! Dušica nikad lepša i elegantnija!

Zadruga
Foto: Printscreen
Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mila
  07/07/2019 - 12:14
  Divno namesteno.
 • Korisnik: Sara
  07/07/2019 - 12:04
  Devojka nije zaslužila pobedu!
 • Korisnik: Živojin
  07/07/2019 - 11:16
  Bruka i sramota za pobednika.
 • Korisnik: Ami
  07/07/2019 - 10:34
  E ...vala ovu ne oprase ni sve rijeke svijeta.I da ima milione -djaba joj ,bjezi od njeqABET na kilometre-kome trebaju problemi?
 • Korisnik: LA
  07/07/2019 - 09:57
  Zapamticemo spektakl po pijanoj pobednici koja je uspela da se posvadja sama sa sobom, dva puta u toku veceri, napadajuci Staniju i Marka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi