UNAKAZIĆU TI FACU! Užas u Beloj kući, staklo na sve strane! Zadrugari POBACALI TANJIRE, pa počeli da se PLJUJU! Za sve je on kriv! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Bane Čolak i Ljuba Pantović seli su da večeraju, a pridružio im se i Branislav Radonić Brendon

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Matora je pristala da odvoji deo večere koju je spremila za Brendona, ali on to nije umeo da ceni.

 

Brendon nije bio zadovoljan količinom porcije, pa je to Jovani zamerio, a ona je zbog toga pobesnela, jer je smatrala da je bezobrazan. Sa tim su se složili i ostali zadrugari. Đuričić se vratio u Zadrugu sa POSEBNIM ZADATKOM, evo šta radi takmičarima! (VIDEO)

Brendone, jede nas sedam, ostavila sam ljudima - objasnila mu je Matora.

Brendon
Brendon, Foto: Screenshot Youtube

"Dali ste mi jedno", požalio se on.

Sve je krenulo u pogrešnom smeru, jer su zadrugari počeli da se vređaju međusobno. Zorica nije mogla da trpi Brendonovo ponašanje, pa mu je zamerila što ne može da jede na miru od njega. Njih dvoje su PREKRŠILI glavno pravilo Zadruge! Stigla im paprena kazna!

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshot Youtube

"Mora svaki zalogaj da mi presedne zbog tebe, kako te nije sramota", zamerila mu je pevačica i ustala od stola.

 

Brendon nije prestajao da iritira zadrugare, pa je Sanja Stanković u revoltu bacila njegov tanjir, a Marko Petrušević Petrući ga je pljunuo preko crnog stola. Koraćeva bez SRAMA skinula SVE SA SEBE, a onda ga zgrabila i stavila između grudi! David zanemeo! (FOTO 18+)

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

"Unakaziću ti facu", zapretila mu je Markovićeva. 

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Iako je delovalo kao da će se tenzija smiriti, to nije bio slučaj, jer je svako nastavio da vodi svoju priču, pa su tako Zorica i Radonić još jednom ušli u sukob gde je ona njemu zapretila.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima:

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi