Tuča u Zadruzi
Screenshoot
Tuča u Zadruzi

Screenshoot

Tuča u Zadruzi, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

Tada je isplivala zanimljiva informacija, nakon što je Maja uzvratila Matoroj na prozivke da nema sa kim nije spavala, i da to radi nekad za 2.000 dinara, Maja je izjavila da je Jovana ljubomorna jer je iskompleksirana i ne liči ni na šta. Ona je dodala i da nije htela da se smuva sa Matorom. Takođe je spomenula i frustraciju Jovanine devojke, Sanje.

- Aj ućuti bre! Ajde ućuti dro*etino, sedi dole - vikala je Matora.

- Mrziš me što ne volim žene, ja sam odbila tebe, a tvoja devojka je ostavljena od dečka koji voli mene, ostavio je Sanju zbog mene - uzvratila joj je Maja.

- Ova osoba moli da nekome pu*i ku*ac za gram droge, ima polnu bolest, dolazi na splav i traži od muškraca da je je*u - vikala je Matora.

- Vidimo se na sudu klošarko, je*em ti mamu - uzvratila je Maja. Ovo je Matoru žestoko iznerviralo, te je gađala Maju sa flašom punom vode, nakon čega su zadrugari skočili kako bi sprečili veći haos.

Maja je tada krenula da viče kako je to fizičko nasilje, ali je ipak stala pred Matoru ne bi li je dodatno isprovocirala.

Matoru su morali da izvedu iz Bele Kuće, međutim sukob se nastavio i u pabu. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Komentari (1)

Nena

11.11.2018 15:21

Maja meni stvarno lici da ima neku polnu bolestinu...piiih..