Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

U pabu "Zadruge 2" Aleksandra Subotić je sedeći šćućurena kraj svog Davida i pred Minom Vrbaški, otvorila dušu i progovorila o nasilju u porodici.

Od Aleksandra Čabarkape, preko oca Karađorđa Subotića, spominjući i mlađu sestru i majku, zadrugarka je bez dlake na jeziku i sa ogromnom tugom u očima ispričala jezive detalje koji su deo njene teške prošlosti.

Pročitajte još:

 

"Moj stric je pustio priču kako je on mamin dečko. Sje*ao je meni život. On (Čabarkapa) je uhapšen dva meseca pre nego što sam se ja porodila. Otišao je da robija, bio je do sad u zatvoru. Moje dete ima četiri godine", govorila je ona.

"On je pokušavao da manipuliše sa mnom, okretao me je protiv njih. Krenuo je u vezu sa mnom da bi se osvetio Karađorđu, ali se zaljubio", istakla je.

Roditelje, pak, smatra krivim za sve loše što ju je u životu zadesilo.

"Oni su nas podelili. Mene je uzimao Karađorđe. Moj tata ima dobru dušu, mnogo dobru dušu, ali se iživljavao na meni. Počeo je da pije. Imao je dosta para, ja sam kao klinka imala sve. U osmom razredu nadogradnju kose, pare za izlaske, za sve živo. Svaka moja drugarica je patila da ima to isto. Onda dolaze moje drugarice, počnu da piju sa njim, ja napravim haos. Onda me je prebijao. On je mene ubijao od batina francuskim pendrekom (mali pendrek sa čeličnom kuglom na vrhu). Sve što mi se desilo u životu, oni su me gurali u to. Zahvalna sam Bogu što nisam najveći ološ na svetu. Moj tata se drogirao ispred mene", bila je jezivo iskrena ona.

Karađorđe Subotić

Alo! / Rajko Ristić

Karađorđe Subotić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Takođe, objasnila je zašto ju je pogodila Ljubina rođendanska čestitka.

"Ljuba sad meni u čestitki piše 'Ne brini, ona je dobro', a one se ne čuju. A moja Gorana je mene što je mogla više upropastila, unazađivala me", zaključila je zadrugarka.

 

Komentari (4)

Draga

11.10.2018 10:10

Lazljivica. Sve laze. Lagala i da je trudna i kao izgubila bebu a okrivila Dalilu. Navela Davida na se pobije sa bratom. Bolesnica.

MIR-a

11.10.2018 11:49

Subotićka opet na patetiku. Ovo je sve objavljeno xxx puta u štampanim i elektronskm medijima. Ženo, to je bilo, a šta si ti od tada radiš da promeniš svoj život sem što ideš po rijalitijima i skidaš se....dete čuva ko stigne.

branka

11.10.2018 12:30

Do sada je sve lagala.

Evelyn Krimova

13.10.2018 08:05

Sta god.... ti i jesi najveci olos na svetu.... a to nije od batina, vec je to tvoj karakter. Igras prljavo i vraca ti se jos gore. Mlada si a vec tvoj karakter cini da izgledas kao karikatura. Da imas iole mozga ti bi bila pored svog deteta na ne setala golu zadnjicu i pljuvala sve po Zadruzi.