Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Miljana Kulić sinoć se potrudila da napravi burno veče u "Zadruzi". Nakon što ju je Nemanja Tošić izabrao za portčka, a temperamentnoj Nišlijki nije bilo strano da napravi incident.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Nemanja nije uspeo da održi sastanak, pa je napustio Belu kuću, ali je Miljana odlučila da se nakači na Davida Dragojevića za koga je danas rekla da je potajno zaljubljen u Lunu Đogani.

"Nisi se u mene zaljubio. Da li si u mene ili Lunu? Dodji, hajde da vidim čarapice", vikala je Miljana dok je trčala za Davidom.

 

"Ma ti si glumila trudnoću, ti si spremna na sve, pali ste u mojim očima, ne mogu da verujem", govorila je Miljana, dok su Aleksandra i David pokušavaju da je ignorišu.

Aleksandra Subotić, David Dragojević

Printscreen

Aleksandra Subotić, David Dragojević, Foto: Printscreen

Podsetimo, za Aleksandrinu trudnoću provlačila se priča dok je još bila u "Parovima" da je za određenu nakndanu lažirala trudnoću sa dečkom Davidom Dragojevićem.

Svi su se začuđeno pitali "Ko je onda rodio dete", ne znajući da Subotićka ima ćerkicu iz prvog braka sa čovekom za koga je bila udata, a da je čitava druga trudnoća bila farsa.

Komentari (3)

komentar

23.10.2018 14:23

Subotićka ima ćerkicu iz prvog braka sa čovekom za koga NIJE bila udata, jer je on oženjen ženom s kojom ima 4 dece.

Sojic

23.10.2018 14:47

Mislim da je Zeljko Mitrovic rodio dete

mika

23.10.2018 15:51

A Miljanina trudnoća?