SE*E MI SE OD TVOJIH UVREDA, JE*O TE RIJALITI! Tresla se Zadruga od njihove dreke, pale su NAJSTRAŠNIJE uvrede! (VIDEO)

"Ja nisam ni Toma ni Dragana!"

Luna, Marko
Foto: Screenshot Youtube

Marko Miljković i Luna Đogani imaju burnu vezu. Njih dvoje se svađaju i mire skoro svakog dana. Njihove svađe umeju da budu burne i baš kad pomislimo da su konačno mirni - oni se posvađaju.

 

Ovog puta je povod za svađu bilo Markovo ponašanje. Naime, Luni se ne sviđa način na koji se Marko obraća, pa mu je odmah skrenula pažnju:

"Način na koji ti razgovaraš mi se ne sviđa, ja tako ne dozvoljavam ni prijateljima. Ti vrištiš na mene. Ti misliš da si uvek u pravu za mene. Ja nisam ni Toma ni Dragana, mene nisi našao na ulici. Ti mene nerviraš..."

Luna, Marko
Foto: Screenshot Youtube

Marko je pokušao da se pravda:

"Luna rekao sam ti ''Ajde, molim te'', nisam se drao."

Međutim, odmah ju je optužio da je ona kriva za njegovo ponašanje jer u njemu izaziva takve reakcije:

"Ti budiš u meni takvo ponašanje. Nije mi jasno da si histerisala tako. Hoćeš da kažeš da si ti sinoć bila u pravu? Ti treba da se dovedeš u red. Da regulišeš svoje ishitrene i histerične pojave. Ja tu problem nisam, šta drugo da ti kažem, evo beži j*bo te rijaliti."

Luna, Marko
Foto: Screenshot Youtube

Luna ovo nije prihvatila ko opravdanje. Umesto da je Markovo izlaganje smiri, ona je u jednom trenutku povisila ton što je Marka još više iznerviralo. Luna je zapalkala kada je Marko surovo rekao da nije razmišljao o tome da li je ona imala šta da jede.

Luna je plačući rekla Marku mnoge stvari, a između ostalog i:

"S*re mi se od tvojih uvreda. Ne mogu više." Sa kim je bila Luna posle Slobe, a nije Marko, pročitajte OVDE. 

Ona je rekla šta je imala od situaciji prošle noći:

"Sinoć onaj haos oko pice. Nije mi jasno kako sam ja mogla da znam da si ti sinoć hteo da jedemo zajedno. Tebe nije zanimalo da li sam gladna, niko mi ništa ne daje da jedem..."

Luna, Marko
Foto: Screenshot Youtube

Par se posle ove svađe nije pomirio, a da li će nastaviti vezu, ostaje da se vidi.

Ceo video možete pogledati ovde:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Maki
  17/03/2019 - 00:06
  Ova nesposobna devojka u 22 godine traži da je neko hrani? Bože, blagi, je li to moguće? Pa šta zna da radi, osim da se kreše po WC-u i kokošinjcu! Strašno... A da je patološki opsednuta Kijom, govore i njene reči (dibiduz vulgarne), da ona svoju vaginu naziva "Mrvica", zaboravljajući da je to Kijin nadimak. Sanja Stanković je opomenula, pa je zbunila, ali što podsvest kaže, to osoba i misli. A misli samo na Kiju i Slobu! Opsesija!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi