CELA SRBIJA IH GLEDALA Tomina majka progovorila o njegovom s*ksu sa Nadeždom: Potrebe su potrebe, nema tu ljubavi!

Niko nije očekivao ovakav komentar

Nadežda Biljić, Toma Panić
Foto: Printscreen

Nadežda Biljić je sa Tomom Panićem tokom prošle noći, nakon nezaboravnog provoda, imala veoma žestoku akciju u Beloj kući. Pevačica je po ulasku u rijaliti "Zadruga 2" izjavila da u ovoj sezoni neće sebi dozvoliti da ima vrele akcije ni sa kim, ali samo nekoliko dana kasnije je demantovala sebe. Njihove porodice oglasile su se povodom tih akcija. 

Naime, Nadeždina majka Slavica istakla je da podržava Tomu i Nadeždu, ali im zamera to što se ne sakriju malo bolje. Tomina majka Jasmina istog je mišljenja.

"Ja mislim da je to zatvoren prostor, oni su, koliko ja znam, drugovi i nadala sam se kada je Nadežda ušla da će se držati jedno drugog, ali ne u ovom smislu. Mislila sam da će biti tu jedno za drugog da pričaju, druže se, imaju oni neke njihove teme... Međutim, desilo se šta se desilo. Treba njoj muškarac, treba njemu žena. Ali ne u smislu momak i devojka, to je nešto bez obaveze", kaže Jasmina i dodaje da je nervira što se ne sakriju malo bolje:

"To i mene nervira. Zbog Tome, on je muškarac, obično kažu "muško je muško", šta ga briga. Ali meni je u toj priči žao Nadežde, ona to svesno radi sama, trebalo je da vodi računa o sebi, znajući šta je bilo prošle sezone sa Mikijem, ne osuđujem je, nema veze, to je sve mladost - ludost. Ona ima dobru dušu, dobar je čovek, samo je mnogo naivna. Ne podržavam to da se vidi sve, ajde da su se pokrili, da su otišli u tuš kabinu, kao Luna i Marko ili David i Ana, sve je to normalno, mladi su ljudi, ali opet treba da se sakriju malo. Ja ne pratim žurke više jer se nerviram, ali koliko sam sinoć nešto videla, on nije popio, znao je šta radi, ali dobro", rekla je ona. 

Toma Panić
Foto: Printscreen

Na pitanje da li misli da bi njihov odnos mogao da se razvije u vezu, Jasmina je istakla da ne vidi da će se to desiti:

"Ne verujem da to može da se razvije u vezu, iskreno, potrebe su potrebe. Meni je to neumesno da gledam klipove, ja sam njegova majka, ali potrebe su potrebe, on je već sedam meseci tamo i bolje je ovako. To je samo neka strast, nema zaljubljenosti, ali ako se desi, pa šta sad. Ja se mom sinu nikad nisam mešala u veze, podržala bih ih, on zna šta radi, verujem mu, podržavam ga ma šta da bude", zaključila je Jasmina.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi