Nadežda Biljić
Vladimir Marković/Alo!
Nadežda Biljić

Vladimir Marković/Alo!

Nadežda Biljić, 

PROČITAJTE JOŠ:

Ekskluzivno za Alo.rs Nadežda je otkrila da postoji mogućnost da je trudna sa Tomom i da ju je u takvom stanju pretukao:

"Sad idemo na GAK, da vidimo da li sam u drugom stanju ili nisam. Ja se iskreno nadam da nisam, sa takvim monstrumom ne želim da imam bilo šta. Ako jesam, odmah ću da prekinem. Tako da, idemo tamo na pregled pa ćemo na skener glave, da vidimo da li ima nekih unutrašnjih povreda ili krvarenja. Rebra me bole, strašno me bole ali proći će. Fizička bol će proći ali psihička..."

Nadežda Biljić

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

Na pitanje da li je Panić bio agresivan i ranije, otkrila je:

"Jeste pokazivao agresivnost kada je bio pijan, ali ne prema meni. U šoku sam, još uvek ne znam šta se desilo."

Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

Foto: Printscreen

Šta je još Nadežda otkrila dok je sa strahom odlazila u GAK, pogledajte u video snimku:

 

 

Komentari (2)

??????

15.08.2019 15:53

Ako ne mogu zajedno , neka se na miran nacin razidju. Niko nema pravo nekoga da tuce . Sudskom presudom mladica poslati na lecenje od bolesti zavisnosti ( alkoholizma )

MIONA

17.08.2019 13:35

Nadežda, vrhunski si pevač. Ne dozvoli da se jedan probisvet, primitivac iživljava nad tobom. jTo je katastrofa, dobra devojko šta ti se desilo. STOP nasilju nad ženama. Toma je bolestan i hitno treba da ide na lečenje. Sećaš se da je Lunu samim ulaskom u Zadrugu2 proganjao i maltretirao psihički. On je bolestan. Tuži ga za sve. Prekini trudnoću, sve ti to ne treba.... Radi na sebi i pevaj, jer si vrh u tome. Njega čeka debela kazna za to. Iskompleksirani bolesnik.