NEVIĐENA SVAĐA MATORE I MARIJE! "Ti si ZLO, teraš svoju ćerku da vređa ljude! Spavala je na AUTOBUSKOJ STANICI zbog tebe!" (VIDEO)

A trebalo je da joj bude kuma!

Jovana Tomić Matora, Marija Kulić
Foto: Screenshot Youtube

Noćas je u Beloj kući nastao je pravi haos zbog Višnje Petrović. Voditelj Milan Milošević je, kao i svakog ponedeljka, došao kako bi ovonedeljni vođa, Mina Vrbaški, izabrala svoje potrčke i omiljenog stanara. 

 

Međutim, i pre nego što je uopšte došlo do izbora potrčaka nastala je žestoka svađa između većine takmičara. Budući da je Višnje Petrović kažnjena zbog unošenja informacija iz spoljnog sveta, kao i Vladimir Todorović, o čemu možete više pročitati OVDE, zadrugari su komentarisali da je Petrovićeva folirant.

Matoroj je zasmetalo to što je Višnja, dok je bila van rijalitija, gledala komentare gledalaca, pa nakon što se vratila iz baraža na imanje, unela informacije koje su poremetile cimere. Marija Kulić ustala je nakon što je većina učesnika iznela svoje mišljenje i osula paljbu po Petrovićevoj.

"Ja ne znam zašto vi ovde dajete značaj Višnji koja je potpuno nebitna. Niti ima smisla za humor, uhvatila se ovde za neke pričice", započela je Marija, a ona je Matora ustala i počela da se raspravlja sa njom.

Jovana Tomić Matora, Marija Kulić
Foto: Screenshot Youtube

"Ja imam problem i hoću da ga rešim. Da li si ti voditelj? Nisi, kad mi Milan kaže da prestanem, ja ću prestati. Eto, hoću kadar, a veća kadruša od tvoje ćerke ne mogu biti. Tvoje ćerke nema nigde zbog tebe, jer si ti dominantnija od nje. Ti huškaš svoju ćerku da vređa ljude, da bi bila zanimljiva. Mene je Miljana zvala da joj budem kuma, zašto me je zvala? Zar misliš da bi bila kuma posle onoga što se desilo? Mnogo je bolja bez tebe. Ti si zlo i sve što ti je rekla Stanija, sve je istina. Ti imaš problem kod kuće, a da pominješ tuđe roditelje, ja ću tek pominjati tvoje ćerke. Tvoja ćerka je pričala u prošlom rijalitiju kako si je ti tukla, kako je morala da spava na autobuskoj stanici, zbog tebe", odbrusila joj je Matora.

Matora i Marija nastavile su da iznose informacije koje su se desile dok su bile van rijalitija, ali je ubrzo Milan prekinuo raspravu, kako bi ovonedeljni vođa, Mina Vrbaški izabrala svoje potrčke i omiljenu osobu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi