WC u Zadruzi
Printscreen
WC u Zadruzi

Printscreen

WC u Zadruzi, Foto: Printscreen

Tokom protekle sedmice, Banetu Čolaku bila je poverena uloga vođe u "Zadruzi 2", te je veliki šef u pismu poručio da je potrebno održati porodični sastanak i porazgovarati o njegovoj "vladavini", te je završiti kako dolikuje. Lepi Mića je i te kako imao šta da kaže, a Zerini Hećo se to nimalo nije dopalo.

"Ovo je najprljavija sedmica u istoriji. Ženske dlake po ćoškovima, gaće glibave, šolja us*ana...", nabrajao je on probleme, što je Banetovu devojku odmah isteralo iz takta.

Pročitajte još:

 

"Daj, to je sve namerno, kao najprljavija sedmica... Da bih se ja nervirala!" uzviknula je ona i žurno krenula ka vratima.

"Zerina, ja pričam za sebe. Kome smeta neka izađe napolje!" uzvratio joj je Lepi Mića.

Lepi Mića

printscreen

Lepi Mića, Foto: printscreen

"Gazda, kao svaki gazda. Koliko može da utiče na nas - može. Najbolji smo ponedeljkom kad se deli budžet", konstatovao je on dalje, ističući da nema nikakvih zamerki.

Zerina je ipak ostala na stepeništu posle dramatičnog okršaja.

 

Komentari (2)

nada

21.10.2018 20:05

A sto samo zenske dlake ? Muskarci su isto dlakavi ? Gace svi nose a neko ih pere a neko ne ! Micu kada vidim kako pere svoju ciniju i kasiku a da ne pokvasi ruke i uzme sredstvo za pranje meni se vec povraca i sve mi je jasno !!!!!!!!!

зоки

22.10.2018 01:18

Зар није Луна изјавила да никада не сједи на шољи? Фотографија је чак и ту демантује.