ŽUČNA RASPRAVA USRED EMISIJE Svađa Maje Marinković i Marka Miljkovića UZNEMIRILA publiku! Zajapurila se, pa mu sasula ISTINU u lice!

Šok!

Marko Miljković i Maja Marinković
Marko Miljković i Maja Marinković, Foto: printscreen

Maja Marinković i Marko Marković ponovo su zaratili tokom emisije "Amidži šou" nakon što je pušten snimak sa jednog od sastanaka koji je bio održan u Beloj kući. Marko i Maja dugo nemaju dobru komunikaciju, a i ove noći ušli su u svađu.

Inače, Maja i Marko imali su kratku romansu pred kamerama, posle čega su često ulazili u svađe i rasprave. Tokom jedne svađe Maja je čak Marku prosula punu šerpu mleka na glavu.

SVE ISPRIČAO U EMISIJI Bora Santana POZVAO Mikija Đuričića da vidi šta se dešava sa njim: Usledio brutalan odgovor!

- Ti si igrao i preko Lune došao do drugogo mesta. Poseban pozdrav i za Manuela, našeg druga kog si zeznuo. Ove godine si drugi zbog Lune i treba toga da budeš svestan. Treba da poštuješ te ljude. Više nismo u ''Zadruzi'', ti ćeš se dovesti u red. Smiri strasti! Kada se napiješ svaki put gledaš u mene, onako strastveno. To vidim ja, a vide i gledaoci - pričala je Maja.

Maja Marinković, Foto: Screenshot Youtube

- Evo opet se nastavljaš. Ne znam zašto. Ne možeš ti ništa protiv mene. Ti si zbog šerpe peta, poklonio sam ti auto! Opet gađaš na Lunu preko mene, to je bezveze. Treba malo da se dovedeš u red! Džukelice jedna mala, opameti se devojko, ovo je zabavna emisija. Ti možeš samo da sanjaš moje strasti - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

Bivši zadrugar ULETEO na scenu, a ONA je glavni krivac!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi