MORA DA URADI TO! Suzanu napali, tražili od nje da otkrije ISTINU o odnosu sa Mikijem! Ona kroz suze priznala...

Haos!

Suzana Perović
Suzana Perović , Foto: Screenshot Youtube

Zorica Marković je nakon završene emisije "Pitanja gledalaca" otišla da popriča sa Suzanom Perović o njihovom sukobu tokom sedenja za crnim stolom. 

- Gde smo stali? Kod balege, sad mi reci, počela si da pričaš o tvojoj drugarici. Onda kad smo se ti i ja posvađale, komentar Mikijev, takav i takav, to je uvek tako bilo. Kad je ušao ovde rekao je Matoroj da mi se izvini i ne smem sad da budem sigurna kako je to zvučalo, ali je bilo na kontu tebe da si ti to uradila, nešto je rekao, da ste ti i Matora ogovarale mene. On je bio napolju, sećaš se kada je ironično pričao, da su ovde neki koji su me ogovarali, sećaš se toga da je pričao? Ja od tebe ne tražim ništa. Čemu ovo večeras, prvo spominješ imena, ja nikad neću spominjati, ali čemu to? Ako ti znaš celu priču, meni nije jasno šta je tebe nateralo da ti sinoć pričaš u sobi. Ti sama znaš jako dobro da li sam ja dužna ili nisam dužna, ja tebe ne ugrožavam time. Mene je iziritiralo to što si ti ustala večeras i govorila to. Ti si rekla da sam ja bila sa njim da bi opstala. Gledala sam da ga ne isprovociram, zbog bolova i svega što je osećao - rekla je Suzana, pa joj je Zoricva uzvratila.

VUČE PROKLETSTVO SA MAJČINE STRANE! Otkriveno zbog čega je Miki PRETUKAO Nadeždu i Suzanu! A evo koliko će ležati u ZATVORU!

- Ti si mnogo perfidna ili si mnogo glupa ili foliraš. Suzana, slušaj da ti kažem, govorila sam ti da ustaneš, da ideš na žurku... Ti ne kapiraš, ti i ja smo dva potpuno različita tipa, Miki je bio na Farmi kada se on naljutio na mene, jer sam mu ja rekla da ga gospodin u šeširu. Suzana, 10 pitanja si mi sada postavila. Zaboravi Farmu, to je bezazleno totalno, od te Farme, Miki ne može mene da vidi, njega je povredilo to što sam ja njega nešto izdala. Niti sam se bavila posle Farme da li ste u kontaktu, u vezi, dok se nismo videli. Nikada u životu niti za njega, niti za tebe. Suzana o njemu nisam rekla ništa privatno, a mnogo nam, ja ne diram privatni život. Tvoja izjava da ćete pričati napolju, kao i sinoć, Tako je izgledalo, ali dobro, ajde nije pretnja. Zar sam ja trebala da prođem kroz sve ovog da bi porazgovarali. Ja pričam o bitnoj temi, to što je tebe Sanja i pitala - uzvratila je Zorica.

Zorica i Suzana nastavile su da pričaju o Perovićkinom problemu zvan Miki Đuričić. Markovićeva ju je savetovala da nije smela da prećuti o incidentu koji se desio pre Mikijeve disfalifikacije, pa ju je ubeđivala da treba da otvori usta i progovori o svemu.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi