POBESNELA BI Suzana je imala ŽESTOKI SE*S sa Mikijem pred kamerama, a evo kako njena deca reaguju na to!

Zar tako?!

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Printscreen

Dejan Milićević, dobar prijatelj pevačice Suzane Perović govorio je u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' o Suzaninom privatnom životu.

- Suzana godinama živi sama. Vlada je divan lik, super lik, pomogao mi je da promovišem svoje prve fotografije. Sve ovo je rijaliti, Suzana odlično igra svoju rijaliti igru i opstaje fantastično, izazvala je mnogo pažnje i to znači da ona super igra igru - rekao je Dejan i otkrio da je na vezi sa Suzaninom porodicom, ali i da ona i Miki svoju ljubav koriste kako bi prošli što bolje u rijalitiju.

- Naravno da se redovno čujem sa Suzaninom familijom. Oni ne žele apsolutno da se mešaju u Suzanin rijaliti momenat. Ona se odlično snašla. Ne ulazim u to da li se stvarno zaljubila u Mikija, klinački, tinejdžerki, najluđe moguće, i oni su na to skapirali da će to proći dobro u rijalitiju i tu svoju zaljubljenost iskoristili su jer su znali da će to dobro da prođe - kaže Milićević i dodaje da Suzaninu decu ne zanima šta njihova majka radi u rijalitiju.

Dejan Milićević
Dejan Milićević, Foto: Facebook/dejan.milicevic.bg

- Miki je jedan jako interesantan lik. On nije samo pčelar iz Kupinova, veoma je edukovan čovek. To je Suzanin izbor, njeni ne žele da se mešaju u to. Najslabije se čujem s njenom decom, ja ih ni ne pitam jer ih ne zanima rijaliti, njena porodica je podržava, voli obožava, ali ona ima svoj cilj i svoju igru koju igra.

Miki i Suzana
Miki i Suzana, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi