NIKO NE MOŽE DA VERUJE Subotićku pitali KAKO se oseća kad gleda se*s Ane i Davida, njen odgovor je sve ZAPREPASTIO! Njen bivši je dao NAJODVRATNIJI KOMENTAR

Neprijatno joj je.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Ljubavni trougao Korać-Dragojević-Subotić intrigira javnost, Aleksandri su novinari postavili niz pitanja, a ono koje ju je najviše dotaklo je pitanje kako se ona oseća tokom Davidovog i Aninog seksa:

 

- Nije mi prijatno, koliko puta prođem pa ispod ćebeta to rade. Meni to iskreno, nije mi najprijatnije da gledam. Navikla sam da ih vidim zajedno, da se poljube u nos, šta već rade...

Ona se požalila da David sa Anom radi ono što nije hteo da radi sa njom:

Ana i David
Ana i David, Foto: printscreen

- Ali ja sam bila sa njim pre tri meseca i nije mi lepo, još mi nije tako prihvatljivo, ne znam, jednostavno to je bilo moje pre tri meseca, ja sam bila sa njim, ja sam bila u tom položaju, a od mene je bežao kao đavo od krsta.

 

David je tad rekao nešto okrutno:

- Nije, nego me nisi s*ksualno privlačila, što to ne kažeš sunce?

- U krevetu se nismo mazili, jer je govorio da želi porodicu i nešto više, a nije hteo da se kompromituje, to mu je bilo opravdanje, što imam dete napolju. Trudila sam se da gledam na njega kao na ozbiljnog muškarca. Opet njegova porodica je dosta patrijahalna, a sad kaže kako nije hteo sa mnom ovo, da ga nisam s*ksualno privlačila!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi