DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE Stiglo zvanično pismo produkcije o begu Jelene Golubović! Pakao!

Mora će da plati kaznu.

Zadrugari
Zadrugari, Foto: Screenshoot Youtube

Jelena Golubović je tokom prethodne večeri napusti "Zadrugu" pod izgovorom da joj nije dobro, a ispostavilo se da je sve bila laž. Ona je pobegla i tako prekršila pravilao ugovora te će morati da snosi posledice i plati kaznu od 50.000 evra.

Voditelj Milan Milošević je saopštio zadrugarima odluku Velikog šefa da Jelena više nema pravo povratka u rijaliti program "Zadrugu 2" i da će biti kažnjena.

- Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Jelena Golubović grubo prekršila ugovor i da samim tim ne može da se vrati u "Zadrugu". Jelena Golubović će shodno ugovoru koji je potpisala sa Televizijom Pink biti dužna da Televiziji Pink isplati kaznu od 50.000 evra - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je Milan pročitao.

- Tako joj i treba. Od zlobe i besa što nije po njenom, ona je poludela. Kad nije po njenom ona je u stanju da uradi svašta - rekao je Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Kolegijalnost
  06/12/2018 - 11:57
  Miki je najveci ljigavac. Zaboravio je koliko puta je sam pobegao i koliko je za to platio. Ona njih zreba da tuzi za fizicko maltretiranje koje su dozvolili.
 • Korisnik: StojkoV
  06/12/2018 - 10:55
  Svima je laknulo jer se JG borila nepostenim sredstvima.
 • Korisnik: zadruga - Mitrovićeva REFLEKSIJA?
  06/12/2018 - 09:21
  od ove sezone - od Kulićka dalje sve više upotrebljavaju kletve kao naćin komunikacije i to još nagrađuju višanjem honorara i nekažnjavajem tih istih, na isti naćin - pravedno. Indirektna provokacija? Ako neki pišu polusvet, sada to postaje "luda kuća" doslovce?
  • LA @zadruga - Mitrovićeva REFLEKSIJA?
   09/12/2018 - 12:44
   Sta li si ti htela da kazes?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi