OBRUKALA GA! Stanija žestoko oplela po Vladimiru, nakon što je JAVNO ostavio! Ne treba joj TELETABIS! (VIDEO)

Šta li će Vladmir reći na ove reči?

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshot Youtube

Stanija Dobrojević je sinoć imala pozov sa svojim dečkom, Vladimirom Tomovićem. Veza se prekidala na svakih par minuta, pa Vladimir nije uspeo da kaže Staniji Dobrojević da raskida njihovu vezu. Više o tome pročitajte OVDE i OVDE.

 

Međutim, Staniji je novinar iz studija sinoć ipak saopštio Vladimirovu odluku o prekidu veze zbog čega je ona pobesnela. Više o tome pročitajte OVDE.

Stanija Dobrojević
Foto: Screenshot Youtube

Tokom cele noći Stanija je mislila o tome šta je razlog što ju je bivši zadrugar ostavio. Ona se jadala Maji Marinković da ju je veoma pogodilo što je  javno ostavljena.

"Bio je dobar sa Minom, pa sa Lunom. Približili smo se zbog onog zadatka i od tada je krenulo sve ozbiljnije. Možda je našao drugu, pa me ostavio. Ne verujem da su ovi razlozi u kući, da neko raskine. To su gluposti. Znaš šta je ljubav. Dečko mi je nakon "Farme" oprostio sve što je bilo sa Filipom, sve je prštalo od emocija kada smo se videli, a ne ovaj teletabis što mi prebacuje zbog Baneta. Jadan je. Muž Dragane Mitar, ulazi ljubavnik, drugi ljubavnik joj šalje torte i on šmekerski daje izjave za nju. Em je iznela prljav veš i on i dalje daje šmekerski izjave. A ovaj teletabis meni zamera nekog mišića iz rijalitja. Ne trebaš mi dečko, pali! Nisi ti moj kalibar. Ovo što je uradio ovako javno je jadno. Više nema potrebe da slušam njegove razloge. Ja sam čista. Putuj igumane, nije problem. Ne želim više ni da čujem, ni da ga vidim. Sad mene kopka šta je napolju", pričala je Stanija.

Stanija je jako utučena zbog onoga što joj je Vladimir uradio, ali je takođe istakla da ne želi više da ga vidi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi