Stanija Dobrojević
Printscreen
Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga 2, logo

Screenshot

 

Inače, Stanija je pre nekoliko nedelja imala video-poziv sa Tamarom koja joj je poručila da zaboravi na Vladimira Tomovića. U razgovoru sa nama Tamara je istakla kako je primetila da se Stanija promenila nakon toga.

Stanija Dobrojević, menadžerka

Printscreen

Stanija Dobrojević, menadžerka, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vladimir je na Instagramu imao lajv u kom je pljuvao i pljuvao i svašta nešto ružno rekao za nju. Dešavale su se tu još mnoge stvari i situacije napolju za koje ona ne zna, za koje će saznati kada izađe. Ja se trudim da njega nigde ne komentarišem. Mislim da će jako da se razočara u njega kada bude izašla i mislim da mu je previše dala na značaju u rijalitiju i pričom o njemu. On to ne zaslužuje - govori Stanijina menadžerka za Pink. 

Stanija Dobrojević Zadruga

printscreen

Stanija Dobrojević Zadruga, Foto: printscreen

Posle ovog poziva se nismo čuli. Poslednji put smo se čuli posle njenog rođendana i ti razgovori nikako nisu išli u dobrom smeru, pa smo i završili svaku komunikaciju. I pre toga nije naša komunikacija bila kako treba, ali eto koliko-toliko sam ja spuštala loptu isključivo zbog nje. Posle rođendana nemamo komunikaciju i što se mene tiče nećemo je nikada ni imati - zaključuje Tamara.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać, Novak Đoković

Dejan Briza, Marko Metlaš