ZAVRŠILI SU SVAKU KOMUNIKACIJU Stanija SLEPO VERUJE menadžerki, a ona KRIJE stvari od nje! Kada bude čula NEĆE joj biti DOBRO!

Stanija Dobrojević tokom svog boravka u rijaliti programu “Zadruga 2”, uplovila je u emotivnu vezu sa Vladimirom Tomovićem.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Starletina i Vladimirova veza je nakon mnogih trzavica ta romansa doživela je krah, a sada Stanija dane provodi sa aktuelnim ukućaninom Markom Markovićem sa kojim je veoma prisna. Njih dvoje se neisu tu zaustavili, već je nedavno pao i prvi poljubac. Marko pokušao da POLJUBI Staniju! Zakleo se, pa uradio nešto ŽESTOKO!

 

Za portal Pink.rs odlučila je da se oglasi Stanijina PR menadžerka i najbolja drugarica Tamara Radoman, koja je imala pozitivne stavove o Marku Markoviću, međutim mi smo želeli od Tamare da čujemo da li je kojim slučajem u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem. Tomović se oglasio nakon Stanijinog DODIRIVANJA sa Markom! Njegove reči će je postideti!

Inače, Stanija je pre nekoliko nedelja imala video-poziv sa Tamarom koja joj je poručila da zaboravi na Vladimira Tomovića. U razgovoru sa nama Tamara je istakla kako je primetila da se Stanija promenila nakon toga.

Stanija Dobrojević, menadžerka
Stanija Dobrojević, menadžerka, Foto: Printscreen

Primetila sam ja da se ona promenila, ali ja sam joj u tom pozivu rekla neke stvari, mada iskreno nisam joj sve rekla. Ne zato što se ja nešto plašim, ja nemam problem da pričam o tome, nego zato što je ona tamo zatvorena. Kada bih joj sve ispričala, trebalo bi mi puno vremena, a i morala sam da razmišljam o njenom psihičkom stanju - govori nam Tamara. Stanija priznala da je imala IMALA HIRUŠKE INTERVENCIJE! Iznenadiće vas koliko ih je pomenula (FOTO)

 

Nas je zanimalo koje to stvari je Tamara prećutala Staniji, nakon čega je najbolja drugarica ove zadrugarke rekla kako je Vladimir Tomović o Dobrojevićevoj izneo veoma negativne stavove. Oglasila se Stanijina mama! Ona ni ne zna šta se dešava napolju!

Vladimir je na Instagramu imao lajv u kom je pljuvao i pljuvao i svašta nešto ružno rekao za nju. Dešavale su se tu još mnoge stvari i situacije napolju za koje ona ne zna, za koje će saznati kada izađe. Ja se trudim da njega nigde ne komentarišem. Mislim da će jako da se razočara u njega kada bude izašla i mislim da mu je previše dala na značaju u rijalitiju i pričom o njemu. On to ne zaslužuje - govori Stanijina menadžerka za Pink. 

Stanija Dobrojević Zadruga
Stanija Dobrojević Zadruga, Foto: printscreen

Posle video-poziva u kom je Staniji dala do znanja da više ne treba da spominje bivšeg dečka, nas je zanimalo i da li je Vladimir Tomović kontaktirao Tamaru. Stanijina dobra drugarica oplepa po starletinoj vezi sa Markom Markovićem!

Posle ovog poziva se nismo čuli. Poslednji put smo se čuli posle njenog rođendana i ti razgovori nikako nisu išli u dobrom smeru, pa smo i završili svaku komunikaciju. I pre toga nije naša komunikacija bila kako treba, ali eto koliko-toliko sam ja spuštala loptu isključivo zbog nje. Posle rođendana nemamo komunikaciju i što se mene tiče nećemo je nikada ni imati - zaključuje Tamara.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi