Stanija Dobrojević
Screenshoot Youtube
Eleonora

Screenshoot Youtube

Eleonora, Foto: Screenshoot Youtube

Posle deset meseci dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se polako spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2". 

Sve je počelo 6. septembra kada je Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se subotnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

PROČITAJTE I:

Dara Bubamara

Dejan Briza/Alo!

 

Veliki šef je pre toga rešio da tri dana pre velike završnice organizuje još jedno izbacivanje i tako smanji broj superfinalista.

Sinoć je napravljen presek glasova, a prvi iz "Zadruge" je izbačen Lazar Jeremić.

Po izlasku iz Bele kuće, Lazar je saznao da je njegov telefon još u posedu bivše devojke Anđele, ali i to da su mu sve društvene mreže ugašene.

- Neću je kontaktirati, ima ko će da je kontaktira, postoje nadležni organi. Moje stvari ne sme niko da dira. Oni će se pozabaviti time i suguran sam da ću sve dobiti nazad. Što se tiče društvenih mreža, sve što je obrisano, to može i da se obnovi - rekao je Lazar za "Pink" po napuštanju "Zadruge".

Lazar Jeremić

Printscreen

Lazar Jeremić, Foto: Printscreen

Zatim je voditelj Milan Milošević ušao na imanje kako bi zadrugarima saopštio ko napušta takmičenje. Milan je prvo podigao Minu Vrbaški, Sanju Stanković, Eleonoru Miljković i Baneta Čolaka.

PREPORUČUJEMO:

 

Na kraju je Milan saopštio da je publika odlučila da kuću napusti Eleonora Miljković, koja se zatim pozdravila sa cimerima, ali ne i sa Aleksom Savićem, i uputila se ka kapiji i studiju gde ju je čekala voditeljka Dušica Jakovljević sa ekipom novinara i bivših zadrugara. Stanija se rasplakala kada je čula ko napušta rijaliti, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku: