"KU*VO, STRIPTIZETO..." Stanija po prvi put progovorila o vezi sa Gojkom Kačarem! Otkrila šokantne detalje, evo šta joj je pakovala Ena Popov

Skandal!

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

Stanija Dobrojević je posle "Zadrugovizije" razgovarala sa Marijanom Zonjić. Ona je priznala da je u početku mnogo patila i da je primala k srcu sve negativne komentare u rijalitiju. Šta je Vladimir otkrio o starleti, pogledajte OVDE.

 

Ona je rekla kako joj je Ena Popov indirektno slala negativne poruke, tačnije ostavljala komentare na tekstovima o njoj. Podsetimo, u tom periodu su fudbaler Gojko Kačar i Ena Popov bili u vezi, a zbog starlete su navodno raskinuli.

Gojko Kačar
Gojko Kačar, Foto: Screenshoot Youtube

"Ku*vo, striptizeto... Tad se prvi put pojavilo, ne znam da li je to bila afera sa Kačarom, tad su se prvi put pojavili komentari. I onda su mi novinari rekli "ma hajde opusti se, to sve piše Ena Popov. To je kao neko ko te hejtuje, sedi i krije se iza imena, tako su me oni tešili, moguće da su ljudi pisali, ali ja sam tad bila anonimna devojka, mene niko nije znao. Ok, uhvatili nas to paparaci sa slikom i onda sve najgore o meni. Šta, ja sam devojka, završila fakultet, otišla u Ameriku. Posle toga sam se slikala gola za "Plejboj" Posle oguglaš i shvatila sam da sam ja tu za komentariše i treba da bude i pozitivno i negativno. Bez hejtera ne bi bilo to to!", ispričala je Stanija.

Ena Popov
Ena Popov, Foto: Screenshoot Instagram

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi