HAOS U ZADRUZI! Stanija isprovocirala Lunu, a onda joj je Đoganijeva ODBRUSILA! (VIDEO)

Zadrugarke ne prestaju da se svađaju.

Zadrugari
Foto: Screenshoot Youtube

Dok je odgovarala na pitanje gledalaca Stanija Dobrojević je spomenula Lunu i to kako se za nju uvek vezuje priča da voli zauzete muškarce. Đoganijeva je to prepoznala kao provokaciju, pa je odlučila da joj odgovori:

 

"Što se tiče Stanije, opet je pokušala da me isprovocira tako što je bacila to kao "ona voli zauzete". Ne vređa me to kad pričaš, ja sam bila sa jednim zauzetim muškarcem i to je bila moja ljubav, koja je gotova. Nakon toga sam se opet zaljubila i srećna sam. Tako da, ako pokušavaš da me provociraš, opet ti kažem neću se ukačiti, nećemo se svađati jer mi nisi interesantna za svađanje.

Samo pokazuješ da ti smetam i da imaš nešto protiv mene. Više bih te poštovala da ustaneš i u lice da mi kažeš to što imaš da mi kažeš, a ne da tako perfidno sa strane potkačiš kao fino. Mene to ne vređa. Ako već hoćeš da me uvrediš, onda mi nešto drugo reci. I da, bolje ti obrati pažnju koga ovde muvaš i sa kim flertuješ. Ja isto znam da ti ne voliš zauzete muškarce, nisi u tom fazonu" - rekla je Luna.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi