RASTURA VEZE?! Stanija Dobrojević ušla u Zadrugu sa JEDNIM CILJEM!

Ovo niko nije znao!

Stanija Dobrojević
Foto: printscreen

Stanija Dobrojević u "Zadrugu" je ušla navodno sa ciljem da rasturi vezu Davidu Dragojeviću i Ani Korać! Starleta je uverena da će joj pobeda biti osigurana jedino ako uspe da rastavi zaljubljeni par, saznaje Kurir.


Nakon što je napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema, Staniji je pala popularnost. Svesna da opet ulazi u rijaliti, Dobrojevićeva je dobro promislila šta bi to mogla da uradi da ostavi utisak.

- Stanija je dobar rijaliti igrač i taktičar, i zna kako se opstaje u rijalitiju. S obzirom na to da Vladimir nije s njom, ona je rešila da sama igra igru. Predstaviće se kao zauzeta devojka koja voli svog dečka, ali će se u međuvremenu zaljubiti, i to u zabranjenog muškarca - kaže izvor blizak starleti i dodaje:

- Ona sada stalno potencira da ne bi bila sa zauzetim čovekom, da nju to ne interesuje, a na kraju će da ispadne da "od tog mača strada". Stanija se dogovorila s Vladimirom o tome, tako da on zna o čemu se radi, neće da ljubomoriše. Jedino kad uspe da zavede Davida, on će biti ljut i neće odgovarati medijima - kaže izvor.


Starleta je već krenula u akciju i počela da se suptilno nabacuje Davidu. Ona sve to radi perfidno, da se ne vidi, ali da osoba na koju se usmerila zna.

- Ko je gledao žurku, video je da je ona sve vreme bila oko Davida. Prvo je neobavezno ćaskala s njim, zagrlila ga, potom su igrali zajedno, ali sve s merom. Nikako da se odmah primeti nešto. Pa videli ste i kakvo je njihovo pomirenje bilo. Prišla mu je i kroz flert rekla da nema ništa protiv njega, već da su zbog Aleksandre imali problem. David je sve to prihvatao sa smeškom, svaku njenu zamerku i njen trud da se pomire - kaže izvor.

Stanija Dobrojević
Foto: Screenshoot Youtube

Upravo se pre neko veče pokrenulo pitanje odnosa između starlete i Dragojevića jer su mnogi gledaoci prozreli njen plan. Ona je to demantovala, ali se sve vreme smeškala.

- Ne znam koliko puta da kažem da je ne volim zauzete momke, ne zanimaju me. Ja imam nekog napolju i ne zanima me David. Meni su on i Ana slatki - rekla je Stanija, a Koraćeva je besno ustala i rekla:

- Ne plašim se ja Stanije! Znam da mene David voli i da je ne bi pogledao. Ne gledam u njoj konkurenta, niko mi neće oduzeti dečka. Ja tu devojku ne vidim u "Zadruzi", ona me ne zanima. Ne primećujem je jer je u lošim odnosima s mojom drugaricom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi