Stanija Dobrojević ušla u Zadrugu sa JEDNIM CILJEM!

kurir.rs/M.M. | vip 2019-02-18 17:28:38 2019-02-18 17:28:38

Ovo niko nije znao!

printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Ona sada stalno potencira da ne bi bila sa zauzetim čovekom, da nju to ne interesuje, a na kraju će da ispadne da "od tog mača strada". Stanija se dogovorila s Vladimirom o tome, tako da on zna o čemu se radi, neće da ljubomoriše. Jedino kad uspe da zavede Davida, on će biti ljut i neće odgovarati medijima - kaže izvor.


Starleta je već krenula u akciju i počela da se suptilno nabacuje Davidu. Ona sve to radi perfidno, da se ne vidi, ali da osoba na koju se usmerila zna.

Upravo se pre neko veče pokrenulo pitanje odnosa između starlete i Dragojevića jer su mnogi gledaoci prozreli njen plan. Ona je to demantovala, ali se sve vreme smeškala.

- Ne znam koliko puta da kažem da je ne volim zauzete momke, ne zanimaju me. Ja imam nekog napolju i ne zanima me David. Meni su on i Ana slatki - rekla je Stanija, a Koraćeva je besno ustala i rekla:

- Ne plašim se ja Stanije! Znam da mene David voli i da je ne bi pogledao. Ne gledam u njoj konkurenta, niko mi neće oduzeti dečka. Ja tu devojku ne vidim u "Zadruzi", ona me ne zanima. Ne primećujem je jer je u lošim odnosima s mojom drugaricom.

 

Expand player
Pogledajte više