GRDNO ĆE NADRLJATI Stanija dobila sve informacije i instrukcije spolja! Evo ko joj je sve preneo, sledi kazna?!

Otkrila joj sve!

Stanija Dobrojević Zadruga
Stanija Dobrojević Zadruga, Foto: printscreen

Stanija Dobrojević je danas u toku dana dobila pravo na telefonski poziv, nju je pozvala njena drugarica Tamara. JAČA IMUNITET, DAJE SNAGU I ENERGIJU! Ova terapija toplom vodom će vas PREPORODITI, a svako može da je koristi!

 

- Slušaj me sada. Malo si se onako... Nisi to ti, ja ne mogu da te prepoznam. Ja tebe razumem, da su tu ljudi takvi kakvi su, ali psovke, rečnik, to nisi ti. Ti si neko ko je dostojanstven - pridikovala joj je Taša.

- Distancirala sam se od svih, rekla sam im sve što imam da kažem. Psovke, to moram da se koristim oružjem koje oni koriste. Neće više biti psovki, ali ja i dalje želim da budem distancirana. Marijana, Maja, Aleksandra i Kulićke i to je to - pravdala se Stanija, međutim Tamara je nastavila da je kritikuje i da priča o Vladimiru Tomoviću:

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Daješ na važnosti nebitnim ljudima. Nora, ko je Nora? Totalni ignor što se tiče te devojke. Stanija, ti si slobodna devojka, kao ptica. Nemoj da razmišljaš o spoljnom svetu. Nemoj da pljuješ nikoga, hoću da budeš dostojanstvena. Potvrđujem ti samo da za Noru ništa nije demantovao, brane te tvoji fanovi, brani te tvoja porodica, branim te ja. Za rođendan nije dolazio, poslao ti je cveće, ali posle rođendana je nastao pakao. On je podržao priču koja se tiče Zlate, što se tebe tiče on se ne oglašava ništa što se tiče tebe. Sve što ti je rekla Marija Kulić je u pravu, tu ženu da slušaš. Nemoj da se blamiraš više, ta pričanja u kameru, ti pričaš sa nekim ko nije tu - nastavila je sa pridikama Tamara.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Poručila joj je i da se drži svojih prijateljica i da ne psuje porodice, a onda imala i poruku za Pavla Jovanovića.

- Pavlu da poručiš da kada bude uzeo moje ime u svoja prljava usta, da se seti ko su moji prijatelji - poručila je Tamara.

- Ti sad budi mirna, ne mafijaj - poručila joj je Dobrojevićeva, a onda se poziv završio. Pitanje je kako će produkcija reagovati, s obzirom na to da je dobila sve informacije spolja. OVDE pogledajte kako su krvnični prebili Srboljuba Subotića!

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi