VRADŽBINAMA SI SKUPLJALA MRTVAČKI PEPEO PEVAČU Srboljub Subotić razotkrio Kuliće, a onda mu je Miljanin tata zapušio usta! Tiče se Čabarkape!

Haos u studiju.

Srboljub Subotić
Srboljub Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Dok su u studiju sedeli Srboljub Subotić, Rade i Mika Vasić, u emisiju se uključila Marija Kulić putem telefonskog poziva. Miljanina mama je počela da vređa Aleksandrinog strica, ali on joj je žestoko uzvratio.

"More marš! Idi skupljaj lim za život. Spe*mušo, kravo jedna, džukelo jedna, ti ćeš da pričaš. Ja tebe treba da pričam o vradžbinama kada ste skupljali mrtvački pepeo jednom pevaču, sram te bilo. Tukla si dete, sram te bilo, prestani da pričaš. Marš bre tamo, seljanko. Ti si bila sa Mladenom, a imaš decu i muža. Bilo ti lepo na moru sa njim, dok si varala Sinišu, ajde kravo, beži tamo", vikao je on, a onda je Marija dobila reč.

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: printscreen

"Moram da kažem ovom Smrdoljubu koji su poslali Aleksandru da zarađuje pare za sve vas, sram vas bilo! Karađorđe je penicilin za sve vas, ali na Miljanu nije mogao. Puca. Ćuti bre, sram te bilo, Aleksandri si isključivao struju dok je Magdalena bila mala. Nemoj da me vređaš, što te boli istina. Tvoja igra je da braniš Aleksandru, a iz usta si joj uzimao parče hleba. Vodi svoje brige, a imaš ih dosta.Ti si jedna pačavra klasična koja hoće preko svih da uspe, da vas televizija izdržava", rekla je Marija, dok je Srboljub poplaveo od besa.

Na kraju je Siniša Kulić uzeo slušalicu i u ništa manjem besu komentarisao reči koje je Srboljub uputio Mariji.

"Pi*ko narkomanska, bratanicu guraš da ti zarađuje pare. Na ulicu bi bio da nema nje, je*aće te Čabarkapa. Popušiš ku*ac. Pričaš kao navijena džukela", rekao je Siniša.

"Idi leči se, molim te", rekao je na kraju Subotić.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Jeca
  10/12/2018 - 14:11
  Ova porodica Marije i Miljane Kulic gora je od Karadjordja i Aleksandre Subotic.Veci su prostaci, i nemaju dete iz nekog rijalitija kao Miljana.Takve psovke kakve Marija Kulic govori niko nikada nije cuo.Obe ove porodice treba da se ugledaju na porodicu Rade Vasic sa sinovima Gibom i Mikom vrlo lepo vaspitanom decom.
 • Korisnik: zloca
  10/12/2018 - 11:11
  Fini neki ljudi😀
 • Korisnik: sd
  10/12/2018 - 11:03
  Bilo je sramno to dopustiti uživo! "Parovi" ušli u naše domove!
 • Korisnik: maja
  10/12/2018 - 10:05
  Kakva nekultura.
 • Korisnik: Rijaliti Srbija
  10/12/2018 - 09:53
  Sudar intelektualnih titana. Samo u rijaliti Srbija.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi