"OSEĆAM SE KAO D*OLJA" Snimak seksa Lune i Marka na stolici pustili UŽIVO U EMISIJI! Đoganijeva od besa napustila BELU KUĆU! (18+)

Pobesenela

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Emisija "Gledanje snimaka" je jedna od najomiljenijih svim zadrugarima, iako se svakog četvrtka razotkriju sve tajne koje ih često dovode u sukobe i ozbiljne konflikte.

 

Međutim, ono što su ukućani videli ih je oduševilo, a to je klip u kojem su Luna Đogani i Marko Miljković upražnjavali seks, dok je Zorica Marković vršila nuždu na wc šolji.Blogerka je od sramote izašla iz Bele kuće, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što se Đoganijeva pre odlaska u tuš kabinu žalila na bol u kičmi, koja prestala čim je započela vrelu akciju.

- To su vanredne situacije, to ne može da se kontroliše! U tom trenutku nisam ništa osećala. Bol se vratila kad sam ušla u sobu. Sad mi je bolje, popila sam lek. Osećam se kao neka d*olja, kao da samo ovo ja radim! Kao da ovde niko ništa ne radi! - rekla je Luna.

 

- Svima dobro, ja se nisam uk*kila u gaće, vi ste se je*ali i svima dobro - rekla je Zorica.

 

- Ja mislim da je uletela namerno, zbog toga sam ja rekao da smrdi mnogo inače nije ništa - rekao je Marko. Luni je bilo veoma neprijatno te je napustila prostoriju, dok je Marko "pozeleneo" od stida dok su komentarisali njegovu akciju sa Đoganijevom.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Da
  22/03/2019 - 09:41
  Ona se oseca kao drolja, pa ti vristi na sav glas svojim ponasanjem i postupcima da si drolja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi