SLOBA UPUTIO JAVNI APEL LUNINIM RODITELJIMA: Kad Anabela i Gagi ovo vide eksplodiraće će od besa!

Telegraf/Svet/M.I. | vip 2018-10-08 09:30:22 2018-10-08 09:30:22

Luna i dalje ne može da preboli pevača, iako su raskinuli pre nekoliko meseci.

Alo!/ Nenad Vujanović

Pevač Slobodan Radanović, koji je imao višemesečnu vezu sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge", dok je još bio oženjen, smatra da nije pokazao nezahvalnost prema Luninim roditeljima koji su podržavali njihovu vezu.

Pročitajte još:

 

"Sa njima sam se video veče kada se Zadruga završila. Zahvalio sam im na svemu. Luna se nije zabavljala sa mojim roditeljima, kao što nisam ni ja sa njenim, tako da je moje mišljenje da oni treba da se drže po strani!", naglasio je Radanović uputivši im javni apel.

Luna Đogani se, pak, u "Zadruzi" kroz plač prisetila ljubavne veze sa Slobom, a od svega što se desilo najviše je povredilo što on nije zahvalan njenim roditeljima za podršku koju su im pružali tokom učešća u rijalitiju.

"Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sela sam u auto i htela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao "tvoja majka se stalno svađa". Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre!", ljutito je rekla Luna.

 

 

Expand player
Pogledajte više