Luna i Sloba
Screenshoot Instagram
Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Zabavljamo se odlično na "Pinkovim zvezdama", žiri je top, baš smo se snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponekad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto - naveo je pevač.

Sinoć je održana promocija knjige o Radanovićevoj ljubavi sa mladom modnom blogerkom, Lunom Đogani, a Sloba nema najlepše mišljenje o svemu tome.

Luna Đogani

Screenshot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Za kraj, Radanović je otkrio šta za njega predstavlja praznik 8. mart i da li je neku damu iznenadio za ovaj dan.

- To predstavlja za mene dan koji ljudi posvete ženama, iako bi to trebalo da rade svakoga dana. To je dan kad cvećare zarade najviše para. Volim moju mamu da obradujem. Sad skoro sam je obradovao putovanjem, išli smo zajedno u Prag, prvi put je letela avionom, baš joj se dopalo i meni je drago zbog toga - otkrio je Sloba.

 

Komentari (3)

Nadja

12.03.2019 15:23

Nije to lunina knjiga nego nepoznate zene koja o Radanovicu ne zna nista .Pa neka ih tuzi sve.

Ana

12.03.2019 20:57

@Nadja - Kijina knjiga je bsš dobra

Juca

12.03.2019 21:19

@Nadja - I treba da ih tuzi, jer ovo je bezobrazluk da Anabela prica o drustvenoj odgovornosti za njeno dete.Dosta vise te patetike, kako se Luna digla iz pepela, kada se jos valja u blatu.Neka prizna sebi da joj je cerka promiskuitetna, da ide od jednog do drugog, da toboz pati za Slobom a sexa se sa trecim...e to je prava istina...