Suzana Perović
Screenshot Youtube
Suzana Perović

Printscreen

Suzana Perović, Foto: Printscreen

Nakon što je Miki Đuričić ošamario Suzanu Perović toliko jako da joj se glava okrenula, i to pred kamerama rijalitija, ona se toga ne seća. Poznati psihijatar Jovan Marić tvrdi da takvo ponašanje u medicini nije nepoznato i da to ima i stručan naziv.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đruičić

Screenshoot Youtube

„Nisam ispratio to do detalja jer ne gledam Zadrugu. Nemam pojma ni o tim ličnostima, ali kada neko dobije batine i toga se ne seća, ta osoba, u ovom slučaju Suzana, ima nešto što se zove histerično nesećanje ili psihogena amnezija“, kaže naš ugledni lekar, i na komentare da Suzana možda želi da zaštiti Mikija pred zakonom objašnjava: „To je zaista moguće, neprijatan događaj potisne se duboko u nesvesno i mi mislimo da se nije ni dogodio. Nije laž da se Suzana ne seća, to je psihogena amnezija. Moguće je da je navikla na takav profil muškarca, ja nju lično ne poznajem, ali poznajem takav profil žene. Evo, imao sam situaciju gde otac tuče ćerku i ona tvrdi da nikada nije dobila batine. On se seća da ju je ošamario, a ona je, nažalost, to potisnula u sebe jer joj je bilo veoma neprijatno i sada se ne seća. To ne mora da se leči jer što bismo mi podsećali nekog da je nešto neprijatno doživeo. Znači, nije neophodno lečenje, čak je i dobro da se ne seća. Ta bolest se javlja kod nezrelih osoba koje neke stvari potiskuju u sebi. Suzana nije sazrela emocionalno i zato potiskuje.“

I dok se Suzana ne seća šamara, Nadežda, koju je Miki udarao štakama, krivično će ga goniti. Miki se trenutno nalazi u svojoj kući u Kupinovu, sledi mu nanogica na godinu dana i zabrana prilaska žrtvama. Drugim rečima, svaka komunikacija ljubavnika oteraće Mikija iza rešetaka, a u zatvoru zbog insistiranja da ga vidi ili čuje može da završi i Suzana.

PREPORUČUJEMO I:

Suzana Perović, Miki Đuričić

Printscreen