POLITIČAR ULAGAO U NJU, PA JOJ PODIGAO CENU Sanjina koleginica otkrila: PETORICA SU JE JE*ALI DNEVNO, a ova osoba ju je izvukla iz kandži prostitucije

Lom!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Javnost je već bruji o tome da se Sanja Stanković bavi prostitucijom, kao i da je ona jedna od devojaka na spisku, tj. katalogu uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

 

Kako izvor navodi, Sanju je iz prostitucije izvukla upravo devojka Jovana Tomić Matora.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Sanja je dugo sarađivala sa Mihajlom, menjala nadimke pošto on nijednu devojku nije zvao pravim imenom. Svakog meseca morale su da urade nove fotografije za katalog i slikali su ih najskuplji fotografi. Sanja u početku nije bila na ceni jer nije bila poznata, koštala je 200 evra, ali cena joj je kasnije skočila - rekla je devojka koja je i sama bila u knadžama prostitucije i dodala da se uz pomoć dečka i sama jedva izvukla i "rešila se" Mihajla.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Foto: Privatna arhiva

Devojka je dodala da je učesnica "Zadruge" imala jednog poznatog političara koji joj je plaćao razne operacije.

- On joj je pomogao da joj kasnije cena skoči i na 1.000 evra. Ona je sve uložila u svoj izgled i to joj se vratilo. Bilo je perioda kada je Sanja za noć zarađivala i 2.000 evra, ali bilo je i onih kada uzme samo 200 evra. Pred ulazak u prvu "Zadrugu" skočio joj je posao i menjala je po pet partnera na dan. Zato je i ušla u rijaliti, da se odmori od svega jer je bukvalno prolupala - kaže devojka.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi