SRAMNO JE TO ŠTO JE RADILA! Sanja slala SRCA bivšem dečku, želi POMIRENJE?! Matora joj ovo nikada neće oprostiti!

Šok!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshot Youtube

Zadrugarke, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započelu su svoju ljubavnu vezu još u prvoj sezoni ovog rijaltija.

Naime, ono što je oea nedelje privuklo pažnju novinara koji su postavljali pitanja zadrugarima, jeste njihova svađa koja je prouzrokovana time što je Jovani zasmetala činjenica da je Sanju kontaktirao bivši verenik. 

NJIHOVA VEZA JE DEFINITIVNO PUKLA! Sanja se UDAJE u nedelju, ali ne za Matoru! Jovana ne može da dođe sebi, evo kom MUŠKARCU će izgovoriti SUDBONOSNO DA!

- Pre nekoliko dana ti i Jovana ste raskinule, jer je njoj smetalo tvoje dopisivanje sa bivšim momkom. Opet se dovodi u pitanje da li ti imaš sklonosti ka istom polu. Ja moram shodno tome da ti postavim ovo pitanje - pitala je novinarka.

- Mi smo se posvađale, jer sam ja poslala srce u kameru. Mi smo se posvađale, jer mi je i upadala u reč, histerisano je odreagovala. Onda mi je u raspravi rekla da nastavim da šaljem srca u kameru. Ja ne mogu da verujem da mi je posla 22 meseca naše veze prebacila to. Ona je upućena u moj život, ja sam joj rekla i šifru mog telefona, instagrama. Ja sam njoj pokazala koliko je volim, poštujem i nema potrebe da ona sumnja u mene. Ponekad voli da pravi filmove u svojoj glavi, jer je nesigurna u sebe. Ona je dva meseca mozgala da li ću ja nju ostaviti. Taj dečko je mene kontaktirao, kad je ona ovde pričala o nama. Njegovi prijatelji su njemu poslali to što je na portalu izašlo. On me samo pozvao i zamolio me da ona ne pominje njegovo ime. Pitao me kako sam i šta radim. Ja sam njoj to lepo objasnila - rekla je Sanja.

 

Matora je potom bez ustručavanja iznela činjenice zašto je njoj ovaj poziv Sanjinog bivšeg verenika njoj zasmetao.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Sanjina drugarica iz škole iznela detalje koje NIKO NIJE ZNAO: Bila je odličan đak, devojka za primer, a u JEDNOM TRENUTKU se sve promenilo!

- Ja sam pokušavala da joj objasnim. Ta osoba sa kojom si se čula je pokušala da sa tobom obnovi veridbu! I onda kada dođeš i tražiš pesmu koje je on posvetio tebi! Normalno je da ću da posumnjam u to! Ljubomorna sam, shvataš! Šta on tebe ima da zove! Pa, nas dve smo išle da uhodimo moju bivšu devojku! - rekla je Matora.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi