NJIHOVA VEZA JE DEFINITIVNO PUKLA! Sanja se UDAJE u nedelju, ali ne za Matoru! Jovana ne može da dođe sebi, evo kom MUŠKARCU će izgovoriti SUDBONOSNO DA!

Neočekivan rasplet!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

Veliki šef je poslao još jedno pismo o misterioznom izazovu, a kada je Lepi Mića pročitao o čemu se radi, zadrugari su se oduševili.

 

"Dragi zadrugari, svako od vas je imao prilike da prisustvuje nekoj svadbi. Nažalost, većina svadbi i veselja sadrže sve manje tradicije i narodnih verovanja. Veliki šef smatra da je zanimljivo da svaki iskusi svadbe kakve su bile po starim običajima. Trudite se da u nedelju organizujete pravu tradicionalnu svadbu. Sve je na vama. Mlada i mladoženja će biti Sanja i Savo. Vi treba da podelite ostale uloge. Ko su roditelji, stari svat, kum, kuma, mladin brat i sestra, matičar na venčanju. Moraćete da napravite mladalačku tortu koja će biti na tri sprata. Postoji jedna stvar bez kojeg nisu postojala venčanja. Mlada mora imati venčanicu, vi morate sašiti venčanicu i veo. Matora i Bane su zaduženi za organizaciju momačke i devojačke večeri. Sva dodatna obaveštenja ćete dobiti naknadno." ONA JE PROSTITUTKA, TO JE JASNO KAO DAN Pavle zna ČIME SE Sanja bavi i sa kojim OŽENJENIM POLITIČARIMA je bila ZA PARE, a evo šta kaže za ANU KORAĆ

Zadrugari su odmah krenuli da dele uloge.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi