Ami g Show
promo
Ami g Show

promo

Ami g Show, Foto: promo

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Ljuba Pantović, Marijana Zonjić, Brendon Radonjić, Bane Čolak, Savo Perović, Lazar Jeremić, Marko Marković, Aleksa Savić i Toma Panić bili su deo neverovatne večeri rodea i kruške u takmičenju snage i umeća.

Prvo su se zadrugarke takmičile u jahanju bika - u neizvesnoj borbi u finale su sa najboljim rezultatima prošle Marijana i Maja. Na kraju, sa 58 sekundi, pobedu je odnela Maja, koja je kao nagradu dobila letovanje u Grčkoj. Potom su se u udaranju kruške oprobali zadrugari, koji su dali sve od sebe da demonstriraju snagu i fizičku spremnost. U tesnom finalu između Marka i Lazara, pobedu ja sa udarcem jačine 964 odneo upravo zgodan Crnogorac. Onda je došlo vreme da zadrugari i zadrugarke zamene uloge - žene su se oprobale u udaranju kruške, a muškarci u jahanju bika. Iako su mnogi očekivali da će Ljuba zbog svoje fizičke spremnosti pobediti u ovom izazovu, u finalu je sa udarcem od 848 pobedu odnela Mina. Međutim, i muškarci su se začuđujuće dobro snašli u rodeu, a na kraju su se u finalu borili Lazar i Savo. Sa rezultatom od minuta i 41 sekunde, Savo je odneo pobedu u ovom takmičenju.

Ami g Show

promo

Ami g Show, Foto: promo

Sinoćna emisija nadmašila je i onu kada su se zadrugarke rvale u čokoladi! "Ami G Show" oborio je rekorde gledanosti - bio je najgledanija emisija u danu na svim komercijalnim televizijama, uključujući i Javni servis! Borbu snage i umeća zadrugara pratilo je skoro 1.200.000 gledalaca, dok je udeo u ukupnoj gledanosti bio je neverovatnih 24 odsto.

Verujemo da nam je za samo finale 11. sezone Ognjen pripremio još iznenađenja i uzbudljivih emisija, zato ostanite uz "Ami G Show" svakog utorka od 22h!