Luna i Gastoz
Printscreen
Luna i Gastoz

Printscreen

Luna i Gastoz, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Sam Gastoz je pre ulaska u Zadrugu dao intervju u kojem je naglasio da mu neće biti svejedno ako mu se draga prijateljica ne obrati, a što se zaista i dogodilo. Naime, Đoganijeva je odbila da se pozdravi sa njim, a na iznenađenje mnogih, Marko je bio taj koji mu je među prvima pružio ruku.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Foto: Printscreen

Mi smo odmah kontaktirali Nenada kako bismo saznali prve utiske o svom boravku u Beloj kući, a on je bez dlake na jeziku priznao da je razočaran u Lunu, ali da nije opterećen njenim ponašanjem.

"Pa, bilo je sve onako kako sam očekivao. Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo (smeh). Pa...razočarala me, mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada. Boli me uvo. Ne opterećujem se time", rekao je ironično Gastoz.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Gastoz nije štedeo reči ni kada smo ga upitali za komentar o Đoganijevoj vezi sa Miljkovićem, pa ga je ironično pohvalio.

"Ona je ispoštovala svog dečkića. Njen dečko mi se javio zato što je prava muškarčina, svaka njemu čast, to je pravi momak", bio je ironičan Gastoz.

Svi su primetili da je Gastoz odmah bacio oko na Staniju Dobrojević, pa joj se u nekoliko navrata i udvarao. On je sa ukućanima komentarisao i njen fizički izgled, a nama je otkrio kakve namere ima sa njom.

"Što se Stanije tiče, svidela mi se naravno. Dobra je, svašta bih joj radio. Kad sam video onu njenu haljinicu, ohladila me", rekao je Gastoz.

 

Komentari (1)

VELJKO

27.03.2019 12:54

MARKO MU SE JAVIO,,,NAJPRE ZATO,,,STO GA POZNAJE.PROSLO LETO SU BILI ZAJEDNO,,,,A I NAIZMENICE,,,TO JE POZNARA STVAR,,,A DRUGO,,ZNAO JE DA CE DA UDJE,,,TE JE ZBOG SVETA,TO URADIO..HVALA.