OČAJAN ZBOG SE*SA PRED MILIONIMA Otac se odriče Nadežde Biljić! Ona je VELIKA BRUKA za našu porodicu

Šokiran je njenim ponašanjem u rijalitiju.

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

Otac učesnice rijalitija "Zadruga 2", Radoje Biljić progovorio je o ćerkinom seksu sa Tomom Panićem pred milionima gledalaca!

 

- Ne znam šta da kažem, mi je tako nismo vaspitali, već totalno drugačije. Meni je kao njenom ocu bilo neopisivo neprijatno i onda sa Mikijem Đuričićem, kao i sad sa Tomom. Ne znam šta da vam kažem. To je bruka za mene, bio sam besan što je to opet uradila pred kamerama. Opet nas je izložila neprijatnim pričama. Odričem je se! Dovela me je do toga da se pred svima stidim. Iako mi niko ništa u oči ne kaže, svestan sam mda me iza leđa ogovaraju - priča vidno uznemireni Radoje.

Slavica Biljić
Slavica Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

On dodaje da nije blag prema Nadeždi i da je zgrožen brojnim skandalima. Radoje smatra da je osramoćen, i to mu jako teško pada, što nije slučaj sa njegovom ženom Slavicom. Kaže da on njeno ponašanje uopšte ne podržava.

Slavica Biljić
Slavica Biljić, Foto: Screenshoot Facebook

- Slavica u svemu vidi nešto dobro. Ja kao muškarac ne mogu ovo da podržim. Nismo je tako vaspitali, ona ima i brata, nije smela opet da ponovi istu grešku! Njih dvoje su dva različita sveta. On je miran i povučen dok je Nadežda sve kontra. Svestan sam da je u rijalitiju, drugačiji su uslovi nego u normalnom životu, ali ipak treba i razmišljati o životu spolja - ističe Nadeždin otac.

Na drugoj strani, Nadeždina majka Slavica Biljić oberučke podržava ćerku i nastoji da opravda njeno ponašanje.

- Ona nema dečka i može da radi šta hoće, vidi se da joj Toma prija i nadam se da će ostati zajedno. Za njeno psihičko zdravlje je dobro da nastavi sa Tomom, pored njega je opuštena i srećna, a meni kao majci je bitno da vidim osmeh na njenom licu - zaključuje Slavica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi