UNIŠTIO JOJ JE ŽIVOT! Prvo je naručila MIKIJEVO UBISTVO uživo u programu, a sada preti TUŽBOM!

Ne sluti šta ga čeka!

Miki i Suzana
Miki i Suzana, Foto: Screenshoot Youtube

Između Mikija Đuričića i Nadežde Biljić sinoć je ponovo došlo do svađe. Rasprava je počela nakon što je Miki rekao Nadeždi da se ne meša u njegov odnos sa Suzanom Perović, što je Biljićevu veoma pogodilo.

Kada joj je Miki dobacio opasku: "Završiće se rijaliti, maco!" Biljićeva je to protumačila kao pretnju, te je odmah odvratila Mikiju da će za to da dobije tužbu.

 

- Završiće se rijaliti, maco! Vratiće se svako u svoj život! Šta, tužba za ovo? Toliko koliko te ne zanimamo Suzana i ja. Jesi našla dečka je*ača - govorio je Miki.

- A tako? Za ovo: "Završiće se rijaliti", ćeš da dobiješ tužbu! Ovoliku tužbu ćeš da dobiješ - govorila je Nadežda Mikiju.

Nakon ovoga Miki je sa Suzanom izašao u dvorište i otišao ispred sobe za rehabilitaciju, gde su razgovarali o Nadeždi, ali i o Aleksandri Subotić. Miki je tada govorio Suzani kako ništa loše nije rekao Nadeždi.

 

- Čekaj ženo, kažem: "Vidiš da te ne diramo" i ona kao kaže da se mi kačimo na nju. Ona i ja nikada ne bi došli u sukob, da ti nisi lagala. Nisu je oni ponizili, a ja sam je ponizio i uništio joj život!? Ona samo čeka tako nešto - pričao je Miki Suzani.

Podsetmo, Nadežda i Miki se konstantno svađaju, a Biljićeva je nedavno naručila ubistvo usred emisije, više o tome pročitajte OVDE.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi