Draginja Radanović
printskrin
Draginja Radanović

printskrin

Draginja Radanović, Foto: printskrin

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 



Slobina majka Draginja rekla da se odlično oseća i da je presrećna zbog sina.

 

Preživeli smo sve, hvala Bogu. Ovo smo jedva dočekali i daće Bog da pesma stigne do slušalaca - sa osmehom kaže Draginja.

Ispratila je Slobino gostovanje u "Zadruzi 2", kada se sreo sa bivšom ljubavnicom Lunom Đogani koja je nakon toga doživela nervni slom.

- On je ušao, odradio svoj posao profesionalno. Rijaliti je završen, što se tiče mene i njega. Šta će biti dalje... On će ići za svojom karijerom, to mu je najpametnije sada da radi - kaže Draginja.

Sloba Radanović, Draginja Radanović

Printscreen Instagram

Sloba Radanović, Draginja Radanović, Foto: Printscreen Instagram

- Dok su bili tamo bili su zajedno, šta se izdešavalo - izdešavalo se. Život ide dalje i šta da se radi. Svako ide svojim putem i svakom detetu svaku sreću Bog neka da. Prvo da pođe od mojeg, pa dalje redom. Ne želim nikome zlo. Ja znam kako sam njega vaspitala i znam ko je on.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ne, ne, ne! Završen je rijaliti. Znaš šta, mi na početku nismo znali šta nas je snašlo. Mi nismo medijske ličnosti i to nam je teško palo. Htela sam da umrem... Ali, koliko sam bila tužna, sad sam srećna. On je moja zvezda Danica uvek bio i biće, ja sam ponosna majka. Podignem glavu gore, nemam čega da se stidim - zaključila je Draginja na kraju intervjua!

 

Komentari (4)

nedjo

27.11.2018 15:43

mene bi bilo sramota

vera

27.11.2018 15:54

Dok je pljuvala svoju snajku, bila vam je dobra. Sad je Ljuljeta docekala isti scenario. Uopste mi nije zao, jer se dobro secam koliko su se Anabela i Gagi lomili oko ove babe, odlasci u Zr, ruckovi po Bg, uzimali i proslili poklone i pare od fanova. Baba vam je zavukla fino.

nena

27.11.2018 17:06

@vera - A i ova baba je slala tortu ljubavnici, sta sad bi???

Ajde

27.11.2018 16:49

Srami se koliko ste ti i tvoja porodica pljuvali Kiju, a ona je zasluzna sto je balvan postao slavan. Da nije Kije balvancina bi bio u Anabelinoj senci.