David i Aleksandra
printscreen
David i Aleksandra

printscreen

David i Aleksandra, Foto: printscreen

Aleksandra je komentarisala Anu Korać, a zatim se posvađala sa Davidom Dragojevićem. 

PROČITAJTE JOŠ:

U jednom momentu David je ustao i Aleksandri se uneo u lice.

- Zahvalna sam Ani što mi je skinula bedu sa vrata. Ništa nemam protiv nje, osim što je poredila moje dete sa kerom. Ja tebi nisam skinula verenika. Ti si meni loše činila i na sve to ti daješ sebi pravo da me pljuješ - govorila je Aleksandra.
To je takva laž! Ja u životu nisam poredila tvoje dete sa psom - branila se Ana.

- Jesi raskrstila? Šta si sa crtežima radila? Nisi crtež kačila? Nema šta da pričam sa tobom! Kada si poslala košulju? Ne možeš da budeš žrtva! - izjavio je David.

- Ja sam tebi košulje poslala u januaru. Šta si ti radio po Americi? Izvini molim te, što si nas izbacio iz kuće preko TV-a, velika muškarčino. Tebi su moji fanovi pola kuće renovirali! Što se mene tiče on je jedan ljudski odron, folirant i lažov. Ova devojka se jeste umešala u moju veridbu, nije bila lažna veridba - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Komentari (1)

VELJKO

31.03.2019 12:09

Davide budi onoštojesi,dobar ijemotivanmladić.Otkačiovu Aleks koja je zrelazadobruterapiju, kao i Anukoja jefolirant i ljiga amoral nula.ne zna se koja je gora. ZaSLUŽUJEŠ ČISTU I ISKRENU DEVOJKU KOJA ĆE TE VOLETI I SA NJOM OSNUJ PORODICU, NADJI TREĆU.Silikonuše su obadve sa velikim "radnim" iskustvom. Ne treba ti to sve,što dalje ........... ako imaš gram mozga