RAZBESNELA GA! Prva svađa Davida i Aleksandre! Uneo joj se u facu nakon što je iznela sav PRLJAV VEŠ iz njihove veze! Skandal

Brutalno.

David i Aleksandra
David i Aleksandra, Foto: printscreen

Aleksandra Subotić, sinoć je ponovo ušla u Zadrugu. Njen ulazak je uznemirio Davida Dragojevia i Anu Korać, te je Veliki šef ubrzo poslao je večeras pismo zadrugarima u kome je zahtevao da Aleksandra Subotić iznese svoja mišljenja i stavove o svakom zadrugaru u Beloj kući. 

Aleksandra je komentarisala Anu Korać, a zatim se posvađala sa Davidom Dragojevićem. 

U jednom momentu David je ustao i Aleksandri se uneo u lice.

- Zahvalna sam Ani što mi je skinula bedu sa vrata. Ništa nemam protiv nje, osim što je poredila moje dete sa kerom. Ja tebi nisam skinula verenika. Ti si meni loše činila i na sve to ti daješ sebi pravo da me pljuješ - govorila je Aleksandra.
To je takva laž! Ja u životu nisam poredila tvoje dete sa psom - branila se Ana.

- David i ja nismo raskinuli. David laže, on nije raskinuo sa mnom nijedne sekunde. On je plakao i odjednom se Ana umešala u našu veridbu. David je patološki lažov i jedna muška sponzoruša! Ti si dno dna. Ja ne živim kod tvoje majke, nego u svom stanu. Pisalo je da sam ja pokušala zbog tebe i nje da se ubijem pred svojim detetom. Što lažeš, kako te nije sramota? Ja sam okačila dete koje si ti učio da te zove: "Tata". Ja nisam ušla ovde zbog tebe i zbog Ane - govorila je Aleksandra.

- Jesi raskrstila? Šta si sa crtežima radila? Nisi crtež kačila? Nema šta da pričam sa tobom! Kada si poslala košulju? Ne možeš da budeš žrtva! - izjavio je David.

- Ja sam tebi košulje poslala u januaru. Šta si ti radio po Americi? Izvini molim te, što si nas izbacio iz kuće preko TV-a, velika muškarčino. Tebi su moji fanovi pola kuće renovirali! Što se mene tiče on je jedan ljudski odron, folirant i lažov. Ova devojka se jeste umešala u moju veridbu, nije bila lažna veridba - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: VELJKO
  31/03/2019 - 12:09
  Davide budi onoštojesi,dobar ijemotivanmladić.Otkačiovu Aleks koja je zrelazadobruterapiju, kao i Anukoja jefolirant i ljiga amoral nula.ne zna se koja je gora. ZaSLUŽUJEŠ ČISTU I ISKRENU DEVOJKU KOJA ĆE TE VOLETI I SA NJOM OSNUJ PORODICU, NADJI TREĆU.Silikonuše su obadve sa velikim "radnim" iskustvom. Ne treba ti to sve,što dalje ........... ako imaš gram mozga
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi