Jelena Krunić
Screenshoot Youtube
Jelena Krunić

Screenshoot Youtube

Jelena Krunić, Foto: Screenshoot Youtube

Jelena Krunić nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog nasrtaja na Maju. Tom prilikom Krunićka joj je zadala teže fizičke povrede.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Jelena je rešila da od diskvalifikacije prvi put stane pred kameru i uključi se uživo na Instagramu i zahvali se svim pratiocima za podršku.

 

Jelena Krunić

printscreen

Jelena Krunić, Foto: printscreen

- Zahvalila bih se i našoj Višnji Petrović, zna ona zbog čega. Zato i nosim danas majicu koju mi je ona poklonila. Drago mi je da sam opet sa majkom i mojim prijateljima. Ne znam kome je bilo teže, da li meni u "Zadruzi" ili mami koja je gledala. Želim da se izvinim svima koji su verovali u mene da ću ostati do kraja. Ipak, zdravlje nema cenu. Onog trenutka kada sam izašla kroz rampu, u stvarima koje su mi ostavili (Luna Đogani, vratiću joj sve, ali mi se Anabela Atijas ne javlja), tu je za mene prestala "Zadruga". Nisam laprdala posle izlaska kao što je Luni ubačen rovac. Ostaću dosledna svojim stavovima i neću nikada ni za koga od njih ništa ružno reći. Neke stvari su se kosile s mojim moralnim načelima, kakvi su - takvi su. Nisam mogla da shvatim da ne treba da očekujem isto što i ja njima pružam. Možda osim Mikija. O rijalitiju ne mislim ništa loše, samo mi je u globalu bila loša atmosfera i ja to nisam mogla da izdržim - objasnila je Krunićka i dodala:

Jelena Krunić

Screenshot Youtube

Jelena Krunić, Foto: Screenshot Youtube

- Nastaviću da se bavim Jutjubom, to su mi planovi za budućnost. Dakiju (bivšem dečku) sam čestitala što će postati otac. Ako je neko zaslužio svu sreću ovoga sveta onda je to on. I to nije bila provokacija. Drago mi je zbog njega iako mi je malo bilo teško kada sam čula da će postati otac, ali dobro... Neću davati nikakve izjave za medije. I otkriću vam - ne, nisam morala da platim kaznu od 50.000!