Stanija i Luna
printscreen
Stanija i Luna

printscreen

Stanija i Luna, Foto: printscreen

Stanija Dobrojević mnogo pažnje posvećuje svom izgledu, iako mnogi smatraju da nema lepo lice i glavu, telo je svakako njen adut! Starleta mnogo vežba, ima posebnu ishranu, i svako se okrene za njenom izvajanom guzom, ako i ne, ona se sama nametne.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Tako je i ovog jutra Stanija ustala željna pažnje, jer joj Vladimirova očigledno nije dovoljna, i počala da igra na krevetu samo u brusu i donjem delu pidžame.

Njeni novi silikoni pršte, i to nikome nije moglo da promakne - sve do jednog trenutka!

Stanija Dobrojević

SrbijaDanas/printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: SrbijaDanas/printscreen

Stanijina kosa je bila gnusni detalj, kada je kamera uveličala Stanijin dekolte.

Red je uložiti u kosu možda pre nego u silikone. Ovo ćebe se nikome ne može dopasti, i red je da se Staniji obezbedi frizer.

Komentari (4)

TANJA

04.10.2018 15:09

Steta.Stanija,Luna i Aleksandra ,su moralno tj.nemoralno iste,slicne.I trebale bi da se lepo slazu.Radile su u zivotu slicne stvari.Treba da razmenjuju iskustva, koje su imale sa muskarcima i lepo se druze.

nada

04.10.2018 16:07

Za Lunu je marka mada je ne volim !!!!!!!!!!!!! Pre neki dan je za stolom cesljala kosu sat vremena i bila joj je prelepa.

Seka

04.10.2018 21:43

Smesna Stanija! Lice kao da je bila na doradi kod komsije Mileta pcelara? Omatorela, nista posebno nije bila, sada jos manje! Da joj nije bilo Kikija nikada nebi pobedila u rijalitiju jer joj je on organizpvao glasace! Dno DNA!